23948sdkhjf

Nu skal landets bedste take away-restaurant kåres

Alle kan stemme på deres lokale favorit
Madportalen Just Eat har sat sig for at få kåret Danmarks bedste take away-restaurant og har derfor stiftet Danish Take Away Awards, hvor alle kan stemme digitalt.

- Nu er det tid til at hylde dem, der fortjener en guldmedalje for at gøre hverdagen lidt lettere og mere smagfuld, skriver Just Eat i en pressemeddelelse. Frem til 31. oktober kan alle stemme på deres eget favoritsted i take away-branchen.

- Alle byer i Danmark har deres egne take away-helte, og de skal selvfølgelig hyldes. Det er dem, der redder os i hverdagen og sørger for, at vi får god mad på bordet, selv om tiden er knap. Vi håber selvfølgelig, at danskerne vil være med til at fremhæve netop deres favorit-take away-restaurant, så vi kan give anerkendelsen videre, siger Just Eat-direktør Carsten Boldt.

Vinderne bliver hyldet ved awardshowet Danish Take Away Awards, der holdes i november. Der findes vindere på både nationalt og regionalt plan, og vinderen af Danmarks bedste take away belønnes med 20.000 kroner.

Ifølge Just Eat handler det om meget mere end kontantpræmien:

- Det betyder enormt meget for restauranterne at opnå hæder og anerkendelse blandt danskerne. Restauranterne er jo dybt afhængige af, at kunderne kan lide dem for deres mad og service. Ved at stemme på sin favorit giver man et skulderklap til den lokale take away-restaurant, og det varmer mere, end de fleste lige tror, siger Carsten Boldt.

Danish Take Away Awards uddeler 13 forskellige priser i en række forskellige kategorier - eksempelvis "Årets klassiker", "Årets nyhed" og "Forbrugerprisen".

Alle take away-restauranter kan deltage, og det er ikke kun forbeholdt restauranter tilknyttet Just Eat. Afstemningen er i gang på internetadressen www.dtaa17.dk .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079