23948sdkhjf

Løgismose Meyers udvider på Fyn

20 nye færdigretter og 20 nye medarbejdere kræver mere lagerplads
Løgismose Meyers har fået 3.000 kvadratmeter mere plads på Midtfyn, hvor fødevarevirksomheden nu råder over den tidligere trælast i Allested-Vejle skriver Fyens Stiftstidende

I samme by ligger i forvejen Løgismose Mejeri, som også laver andet end klassiske mejeriprodukter, og som på grund en udvidelse af produktionen har fået brug for ekstra plads, blandt andet til opbevaring af reservemaskiner og emballage.

- Vi har udvidet forretningen med 20 forskellige færdigretter - vi har rykket hele produktionen af færdigretter fra Sjælland til Allested-Vejle, og så har vi ansat 20 nye medarbejdere, primært fra lokalområdet, fortæller direktør og medejer Steen Aalund Olsen til avisen.

Han oplyser også, at det er ham selv, der har købt grunden, som han derefter har lejet ud til Løgismose, for at processen kunne gå lidt hurtigere.

De store, tomme lagerbygninger fra den gamle trælast er blevet moderniseret. På grunden er der også en gammel savmølle, som Steen Aalund Olsen ifølge avisen har lovet indbyggerne i Allested-Vejle, at de kan overtage for en krone, hvis de vil indrette den som ølstue/kultursted.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093