Otte fynboer redder Jensens Bøfhus

Banken er tilfreds - nu bliver der måske færre restauranter

Den kriseramte restaurantkæde Jensens Bøfhus ser ud til at overvinde den økonomiske krise, som gennem længere tid har plaget virksomheden: Otte fynske virksomhedsejere skyder "et stort tocifret millionbeløb" ind i moderselskabet Jensens Food Group, som i samme ombæring tager fat på en genopretningsplan, skriver Fyens Stiftstidende.

Redningsplanen betyder, at banken SEB har forlænget sine meget store lån til Jensens Food Group i mindst tre år. Lånene udløb ellers tidligere i år, skriver avisen.

De nye tider for Jensens Bøfhus indebærer også, at odenseaneren Torben Frigaard Rasmussen bliver bestyrelsesformand, mens stifter Palle Skov Jensen fortsætter som eneejer og menigt medlem af bestyrelsen. I forvejen havde Palle Skov Jensen i august overladt ansvaret for den daglige drift til en ny direktør, Dorte Gleie, der kom fra en direktørstilling i akvariet Den Blå Planet.

- Enestående fortrin
Bag genopretningsprojektet står ejeren af virkomheden Plus Pack, Steen Haustrup, der har fået syv andre fynboer med på at skyde penge i Jensens Food Group.

- Jensens Bøfhus har nogle enestående fortrin. Først og fremmest kommer der hvert år fem millioner gæster i restauranterne. Samtidig har man en rekordstor loyalitetsklub på flere end 300.000 medlemmer. Det er to væsentlige forudsætninger for, at det her kan lykkes, siger Steen Haustrup til Fyens Stiftstidende.

Ud over ham selv tæller gruppen af investorer ifølge avisen en af Fyns rigeste mænd, Torben Østergaard Nielsen fra Middelfart, samt advokat Jørn Bonnesen, mens der ikke er sat navne på de øvrige fem.

Til gengæld ligger det fast, at også det engelske konsulentfirma Anpro har en hånd med på redningskransen. Englænderne har lavet en analyse, der viser, at der er store muligheder i Jensens Bøfhus, og Anpro er nu i gang med en plan for, hvad der konkret skal laves om. En plan, som ifølge Steen Haustrup meget vel kan medføre, at der bliver færre end de nuværende 42 restauranter i kæden, skriver Fyens Stiftstidende.

Jensens Bøfhus har de seneste år haft kæmpestore underskud. Efter et forfærdeligt 2015, der endte med et rekordstort minus på 56,5 millioner kroner, blev der sidste år fulgt op med et minus på knap 31 millioner efter skat.









Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Hungry er på pengejagt

Online Avis Arkiv

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebelastning med Waterbags

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

RS Components lancerer History Makers-podcast

Skab tillid med klima ikon

Gå ikke glip af verdens største WindEnergy messe!

KTR BoWex Buetandskoblinger

Acton Roadshow 2018, slut for denne gang - Men vi ses måske senere på året!!

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her og bliv inspireret!

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiA...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Send til en kollega

0.258