Anuga-debutanter: Dansk netværk er fantastisk

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Debutanter på fødevaremessen Anuga er vilde med dansk øko-fællesstand

Midt i mylderet på den enorme fødevaremesse Anuga i Køln står i disse dage Henrik Almlund fra Svendborg på eksportnetværket Bio Aus Dänemarks danske fællesstand. Under det fælles danske Bio-brand har han sin egen afdeling for sit firma ZoZozial Coffee.

Omkring ham flokkes i omegnen af 160.000 besøgende fra hele verden. Så mange gæster kommer på Anuga i løbet af de fem dage, messen varer. De fleste af dem er professionelle indkøbere af fødevarer.

For Henrik Almlund handler det om at komme i kontakt med de af indkøberne, som kan være interesseret i ZoZozial Coffee's produkter: Koldbrygget, økologisk fair trade-kaffe og andre former for økologisk kaffe og te.

Efter de første dage ser det godt ud for den danske kaffeproducent, som er på Anuga for første gang.

- Vi har haft rigtig travlt med at tale med interesserede gæster. En af de potentielle kunder, som har opsøgt os, kom fra Korea og har 12.000 butikker. Men om det ender med eksport til dem, kan vi ikke sige endnu, fortæller Henrik Almlund.

Han oplever det som en stor fordel at stå sammen med 17 andre mindre og mellemstore danske virksomheder på Bio Aus Dänemarks fællesstand.

- Det er fantastisk godt at stå sammen med de andre. Vi deler meget viden med hinanden og netværker på kryds og tværs, fortæller Anuga-debutanten.

Fælles profil giver styrke

Også en anden dansk debutant på Anuga, Brian Hougaard fra det sodavandsproducerende mikrobryggeri Fatdane, glæder sig både over stor interesse fra gæsterne og samarbejdet i Bio Aus Dänemark-regi.

- Det er rigtig godt, at vi står her med en fælles dansk profil. Ellers kunne vi nemt drukne i mængden, mener han.

Det generer ham ikke, at der også er konkurrenter til Fatdane på fællesstanden.

- Vi kan godt have et kollegialt netværk, selv om vi ikke fortæller hinanden alt, forklarer han.

Deltagelsen på Anuga har givet Fatdane kontakt til mulige kunder i USA, Canada, Asien og Europa. Den kommende tid forsætter dialogen med dem, og efter nogle måneder, et halvt år eller mere vil det vise sig, hvor fed en aktivitet messen har været for Fatdane.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kød-direktør er vred efter fupnummer

Himmerlandskød blev misbrugt i nytårsmenuer

Danske fiskere hentede fisk for 3,4 milliarder

Sådan har Daloon optimeret sin produktion

Mindre spild af råvarer, vand og strøm er en del af succesen

Nu ruller det - Daloon inde i massiv vækst

Direktør forventer det bedste resultat i årevis

Nu kan Bilka-tun spores tilbage til kaptajnen

Dansk Supermarked klar med online sporings-system

Minimejeri leverer mælk lynhurtigt

Nyhedsbrev

Pladespecialist satser på fødevareindustri

Bornholm klar med datoer for ny madfestival

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nye energibarer storhittede på messe - på nær én

Mols Organic-direktør vælter sig i nye kunder

Pas på, svindlere: Nyt netværk har kig på jer

Eurofins opretter en netværksgruppe mod fødevaresvindel

Enorm efterspørgsel på danske krabber

Om få år rykker 3D-printeren ind i Michelin-køkkenerne

3D-printere i ethvert restaurantkøkken om få år er slet ikke urealistisk, lyder det fra iværksætter

Boserup og Seier slutter burger-eventyret

Nyt redskab letter mejeriers arbejde

Stor sag om sliksvindel udsat for fjerde gang

Fadøllet flyder i stride strømme

Danskerne har for alvor fået appetit på det

Aarhus-drenge sælger blå vin

Det er sjovt og smager godt, mener de

Lokale fødevareproducenter går sammen

Kvalitetsmad stiller krav til professionelt køkkenudstyr

Formanden for Brancheforeningen for Køkkenudstyr løfter sløret for, hvor markedet befinder sig

1

Klumme: BioFach: Her er de nye trends og økotendenser

Aarhus vil have flere food trucks

Hver fjerde restaurant opgiver af få ny kok i køkkenet

Arla øgede salget med milliarder i 2017

Millionstøtte skal forbedre ældres ernæring

1

Arla klar med nye mælkesmage

Michelinstjernerne ramte forbi Fyn: Anmelder overrasket

Se listen: Danmark har nu 26 Michelin-restauranter

Plantefarsen sejrer i supermarkederne

Vestjyder vil tænke nyt om fødevarer

Smarties' bagmænd solgte vand for over 50 milliarder

Rod i Food Supply Magazine

Dansk Supermarked kritiseres for dårligt arbejdsmiljø

Sådan laver man Nordens bedste sild

Catering-firmaer klar med nye kalve

Mayo med skimmel tilbagekaldes

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vehco ECO-drive konkurrence reducerer CO2 udledning med 1850 tons

Smed søges!

Inspiration til påskebordet

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Februar nyhedsmail fra KE Fibertec

Skift af stålwire på lastbilkran for kunde

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny sædeventil fra INOXPA.

Lær de grundlæggende funktioner i Nastran In-CAD på kursus d. 13/3

Kreditpolitikkens 10 hovedpunkter

FSMA / PCQI training

Qumec præsenterer nye transportbånd.

Carl Stahl A/S er igen kreditvurderet til AAA-rating

Vidste du, at vi kan være en del af din næste flyrejse?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

MK12 til mærkning af blandt andet rustfrit stål giver hurtigere resultater!

Hvordan får jeg drømmejobbet?

Opgradering til industrikøkkenvaske

ROB-EX Brugerdag – dagen indfrier mine forventninger hver gang

Vi hjælper dig i mål ved jeres næste messedeltagelse - kontakt Expression ApS på 61653597

B&R præsenterer fleksibelt transportsystem på Hannover Messe

Ajcon bygger nyt frostlager i Esbjerg

Dit udlandsstudie er ikke nødvendigvis en smutvej ind på arbejdsmarkedet

Det ikke kun på land vi støber wiresko…

Stål eller Polycarbonat? Hvad ville du vælge?

Send til en kollega

0.269