23948sdkhjf

GEA Liquid Processing får kæmpeordre i Hviderusland

Virksomheden bliver hovedentreprenør i et projekt, der med 20 mio. kr. i ryggen skal udvikle et moderne sæbe- og hudplejeproduktionsanlæg
GEA Liquid Processing skal med sin ekspertise indenfor procesanlæg sikre, at produktionsanlægget allerede i år nå op på en produktion på 25.000 tons sæbe og hudplejeprodukter. Det tal skal som minimum være fordoblet indenfor to år, og dermed dække hviderussernes behov for de flydende plejeprodukter.

Projektet er støttet af Verdensbanken og den hviderussiske regering, som ønsker at reducere landets afhængighed af importerede varer. Hviderusland importerer anslået 90 procent af produkterne til personlig pleje.

Høj standard og know how bag ordren
Den hviderussiske interesse i GEA Liquid Processing bunder i virksomhedens knowhow, omstillingsparathed og omfattende kendskab fra arbejde med anlæg i fødevare- og medicinal-industrien og de høje hygiejnestandarder forbundet hermed.

- Vores procesteknologiske udgangspunkt sætter os i stand til at levere en løsning, som lever op til strenge hygiejnekrav og dermed også til ønske om at minimere indholdet af tilsætningsstoffer forklarer salgsdirektør i GEA Liquid Processing, Thorsten Vammen.

Det enorme produktionsanlæg kræver flere skræddersyede teknologi-løsninger. Dem skal ingeniørerne fra den Skanderborg-baserede virksomhed løse både i Hviderusland og Skanderborg, så der er udsigt til øget rejseaktivitet for mange af de 100 ansatte.

Kan åbne Hviderusland for danske virksomheder
Ordren giver GEA Liquid Procession en chance for at få fremtidige ordrer på det hviderussiske marked. Det kan dog også komme andre danske virksomheder til gavn, da det viser dansk innovationsevne og kvalitet frem.

- Hviderusland udgør et stort potentiale for en række danske virksomheder, som besidder relevant knowhow siger Thorsten Vammen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063