23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Årets restaurantchef: Intet uden mit team

- Fokus på mig er ikke helt rimeligt

Den danske Spiseguide har kåret Martin Troelsen fra Kurhotel Skodsborgs restaurant, The Restaurant by Kroun, til årets restaurantchef.

Selve restauranten var nomineret som årets restaurant, men måtte se Babette i Vordingborg løbe med den titel.

- Man er selvfølgelig meget glad og stolt for at blive anerkendt, men det er også en individuel pris, hvor prisen for årets restaurant er en holdpris. Prisen som årets restaurantchef lægger måske lidt op til, at man har fokus på mig frem for restauranten og teamet, og det ville ikke være helt rimeligt, siger Martin Troelsen ytil sn.dk og tilføjer, at en restaurantchef intet er uden sit team.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|instance-web01