23948sdkhjf

Ølkometen er nu kåret til årets ejerleder i Danmark

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Ejerlederen bag Mikkeller ApS, Mikkel Borg Bjergsø, har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2017 ved Landskåringen i revisionshuset PwC i Hellerup.

Med stor passion, perfektionisme og med ambitionen om at lære verden at drikke god øl, har ejerlederen formået at opbygge et sandt væksteventyr med et stort internationalt potentiale.

Mikkeller er stiftet og ejet af Mikkel Borg Bjergsø, der er frontfigur i virksomheden. På baggrund af en stor interesse for øl begyndte han tilbage i 1994 at udvikle øl fra sin lejlighed ved siden af jobbet som lærer. Mikkeller fik hurtigt succes, og i dag eksporterer microbryggeriet med knap 500 ansatte øl til 40 lande verden over. De solgte sidste år specialøl mm. for 153 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 22 % siden 2015.

- Mikkel er indbegrebet af en dygtig ejerleder, som har opbygget et stærkt brand fra bunden og ud fra en drøm om at lære verden at drikke god øl. Han brænder for at lave verdens bedste produkt inden for sin niche, og hans store passion for at skabe noget nyt sikrer ham i dag prisen som Årets Ejerleder 2017, fortæller Mikkel Sthyr, leder af Middle Market og partner i PwC, og fortsætter:

- Virksomheden er meget skalerbar, og vækstambitionerne er høje, men for Mikkel Borg Bjergsø handler det ikke nødvendigvis om at tjene penge, men om at gøre en forskel og skabe en unik oplevelse for sine kunder. Samtidig har han formået at skabe en virksomhed med et stort internationalt potentiale.

En unik oplevelse hele vejen igennem

Mikkel Borg Bjergsø er perfektionist og har fokus på hele værdikæden og øje for de små detaljer. Samtidig er han lykkedes med at etablere en bred ledelseskreds omkring sig. Virksomheden har gennem årene spredt sig til andre brancher – som fx restaurations-, festival-, vin- og spiritusbranchen – dog altid med øl som omdrejningspunktet og med fokus på selv de mindste detaljer.

Læs også: Bornholmerne må vente på Mikkeller

- Mikkel gør tingene 100 % eller slet ikke. Derfor går alt fra de retter, der serveres på hans restauranter, til interiør hånd-i-hånd med hans vision, og dét er med til at skabe en sammenhængende oplevelse for kunderne og styrke Mikkellers brand, siger Axel U. Henriques, regionsdirektør i Nykredit og ønsker tillykke med prisen.

Mikkel har en synlig ledelsesstil, og det er afgørende for ham, at medarbejderne brænder for at arbejde hos Mikkeller, for kompetencer kan tillæres, mens det er anderledes med passion. Hos Dansk Erhverv ser man også vinderen af Årets Ejerleder 2017 som et fantastisk eksempel på en passioneret ejerleder, der kan være til stor inspiration for andre.

- Mikkel har gennem enorm passion og engagement opbygget et unikt brand og en unik kultur omkring Mikkeller, og han formår at få sine medarbejdere til at engagere sig i sin drøm om at omdefinere ølverdenen. Her er tale om en ejerleder, der tør sigte mod at nå de højeste tinder, og han fortjener at blive hyldet for sin succes, siger Sigurd Schou Madsen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Mere om: Mikkeller


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

SIAL: 17 danske fødevarefirmaer under samme hat i Paris

Fiskeselskaber slår sig sammen

Gum by Hviid-folk: Vi giver ikke op

Mini-tyggegummifabrik er stadig på vej trods tvangsopløsning

Thorfisk udskyder flytning til næste år

Nestlé har solgt for 432 milliarder i år

Nyhedsbrev

Gærende gløgg kaldt retur

Online Avis Arkiv

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kender du indvirkningen på trykluft på fødevaresikkerheden?

Din logistik specialist i Danmark

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

EHEDG + SEEPEX = ”Mere end ren” på FoodTech 2018

R&D inviterer til åbent hus d. 25. oktober

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dorner’s nye AquaGard 7350V2 sanitære transportbånd har forbedret sikkerhed og ydeevne

EffiMat automatiserer onlinebutikkernes lagre

Siemens hjælper med reducering af tidsforbruget med Virtuel Commissionering

Procesanlæg og styretavler til energisektoren

Integrede solceller i tag, facade og glaspartier - på Building Green I Forum

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Flytbare reol beslag til containere

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

Berendsen-vaskeris fremtidsmål er at vaske 100 % med regnvand og genanvendt vand

1,5 Ton vs. 125 Ton

Ny konference om Fødevareemballage

Bliv klogere på hygiejnisk design på FoodTech

Skal din næste bakke til dine fødevarer have et mindre klimaaftryk?

Safer Food => Better Business

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Send til en kollega

0.213