Ny restaurant eksperimenterer med matchende cocktails
Konceptet er også dogmefrit og en smule nørdet
Ejeren af den ny restaurant er Thorsten Stevnhoved, som også ejer Cafe Vesterå.
- Studie 4 er et helt nyt koncept. Det er en kombineret restaurant og cocktail- og ginbar, fortæller Thorsten Stevnhoved.
- Den er både eksperimenterende og dogmefri. Det betyder, at vi også henter inspiration fra det nye nordiske køkken, men samtidig også fra eksempelvis det franske og andre køkkener. Og som noget helt unikt har vi også en cocktail-menu, som serveres til maden, og som selvfølgelig er afstemt til maden. Jeg er ret vild med cocktail-universet, forklarer Thorsten Stevnhoved og tilføjer, at man selvfølgelig også kan vælge at få serveret vin til maden.
Selv om Thorsten Stevnhoved ejer begge steder, og de ligger lige ved siden af hinanden, får de to steder hver sin indgang. Cafe Vesterå fortsætter som hidtil.
- Jeg er 37 år og har haft cafeen i 14 år. Nu er tiden inde til, at der skal ske et eller andet, fortæller Thorsten Stevnhoved.
- Jeg forventer ikke at blive millionær på det her. Men jeg gør det af kærlighed til den verden, jeg er en del af, forklarer han.
Thomas Visby er køkkenchef i den ny restaurant, mens Lasse Mehlsen er restaurantchef.