23948sdkhjf

Andesalg satte rekord

Gråsten Fjerkræ tror, at Dyrenes Beskyttelse har en finger med i spillet
Med et salg, der var næsten 30 procent større end tidligere år, satte Gråsten Fjerkræs salg af ænder til mortensaften ny rekord - og det kan den sønderjyske virksomhed formentlig delvist takke Dyrenes Beskyttelse for, vurderer bestyrelsesformand Gunder P. Jensen.

I fjor fik Gråsten Fjerkræs Berberie Gourmet And en topplacering i den andeguide, som Dyrenes Beskyttelse udgiver. Det kan meget vel være en medvirkende årsag til, at fjerkræproducenten i år oplevede et boom i salget, mener han.

-Vi producerer vores ænder, som man gjorde for 100 år siden. De vokser minimum 14 uger ude i det fri. Vi slagter som i gamle dage, og tørplukker ænderne og krogmodner dem i kølerum, før vi pakker ænderne og sender dem ud til kunderne. Kvalitet går aldrig af mode, fastslår Gunder P. Jensen.

Han nævner også, at Gråsten Fjerkræ de seneste 10 år har investeret millioner i arbejdet med kvalitet og dyrevelfærd.

- Vores frilandsgourmetænder og gæs vokser op på et 100 hektar stort område med både marker og skove. Jeg oplever, at flere og flere forbrugere får øjnene op for fjerkræ af høj kvalitet. Derfor tror jeg, at netop ænder er på vej til at blive en spise, vi også sætter på bordet uden for de normale højtider som mortensaften. thanksgiving og jul, siger bestyrelsesformanden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078