23948sdkhjf

Bornholmsk chips-eventyr tager fart

Lokale Rødder har landet en stor aftale
Den bornholmske iværksættervirksomhed Lokale Rødder, som ifølge eget udsagn vil lave verdens bedste kartoffelchips, er efter nogle små bump på vejen i årets løb nu klar til at skalere produktionen op.

Det sker blandt andet som følge af, at indehaverne, Magnus Sonne og Christian Hansen, har landet en aftale med Coop-kæden Irma, som "har lagt nogle pæne ordrer", skriver Bornholms Tidende.

Magnus Sonne og Christian lavede i slutningen af 2015 et mindre parti grydefriterede gourmetschips, baseret på kartofler fra landmand Fini Hjorths mark midt på Bornholm. Året efter gik det strygende, men her i 2017 har kartoflerne ikke artet sig helt som ønsket i produktionen, og der har også været udfordringer med skrappe krav til emballagen, fortæller Bornholms Tidende.

Alligevel er optimismen i høj grad i behold:

– Vi regner med at tredoble vores produktion i det her kalenderår og håber at gøre det samme til næste år, men nu må vi se, siger Christian Hansen, til avisen.

Magnus Sonne er til daglig kok hos Aarstiderne, mens Christian Hansen er gymnasielærer. De kommer begge fra Bornholm, men bor nu i København.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094