23948sdkhjf

DLG flytter hovedkontoret fra København til Fredericia

Mere central placering skal samle 300 arbejdspladser
Danmarks største grovvareselskab, DLG, omorganiserer sig og bygger et helt nyt regional- og hovedkontor i Fredericia. Det skal fra 2020 rumme 300 arbejdspladser, når salg, logistik, drift, handel og stabsfunktioner bliver samlet i Jylland.

Med flytningen fra Axelborg midt i København sammenlægger DLG en række funktioner i Danmark og får en mere central placering i forhold til de danske kunder og det tyske marked, konstaterer selskabet i en pressemeddelelse.

Flytningen vil berøre cirka 200 arbejdspladser i det centrale København og ca. 100 arbejdspladser fra dele af DLG’s tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn, DLG’s kundecenter og datterselskaberne Vitfoss og Vilofoss.

- Både internt i DLG’s organisation og blandt vores ejere har vi i længere tid ønsket, at forretningen bliver samlet og kommer tættere på landbruget. Det har vi senest gjort med en udvidelse og sammenlægning i Bårse på Sydsjælland, og beslutningen om at lægge et nyt hovedkontor i Fredericia er et naturligt næste skridt, der vil skabe en stærkere forretning, siger koncernchef i DLG Kristian Hundebøll.

Han understreger, at den geografiske placering i Fredericia også er attraktiv i forhold til DLG’s internationale aktiviteter.

- Placeringen af det nye hovedkontor i Fredericia skal øge integrationen i den danske detailorganisation og mellem DLG i Danmark og vores nordtyske datterselskaber, HaGe og Team. Vi ser det som en klar fordel at mindske den geografiske afstand mellem de forskellige dele af DLG-koncernen, siger Kristian Hundebøll.

DLG’s nye hovedkontor vil blive bygget på en erhvervsgrund i nærheden af motorvej E45 og Lillebæltsbroen, hvor andre større virksomheder allerede er placeret. Byggeriet begynder i 2018 og skal stå færdigt i begyndelsen af 2020. Allerede i løbet af 2018 vil flere afdelinger flytte ind i midlertidige lokaler i Fredericia.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078