23948sdkhjf

Mammen Mejerierne køber halvdelen af Kastberg Is

Isproduktionen flytter fra Silkeborg til Drøsbro
Mammen Mejerierne har overtaget halvdelen af Kastberg Is, så de to virksomheder nu indgår i "et ligeværdigt partnerskab", oplyser Mammen Mejerierne i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at Kastberg Is flytter produktionen fra Silkeborg til Drøsbro Mejeri i begyndelsen af 2018.

- Jeg har vidst i et par år, at jeg på et tidspunkt skulle væk fra de nuværende lokaler i Silkeborg. Vi har gennem lang tid haft en tæt dialog med Mammen Mejerierne, hvor der helt fra starten været en fantastisk energi i vores samtaler. Det er endt med et tæt partnerskab, fortæller ismager Joachim Kastberg om sin beslutning.

Den 27-årige is-komet har i løbet af få år opbygget en omfattende produktion af italiensk-inspireret is på sit ismageri, hvor der hver uge bliver lavet flere tusinde liter gourmet-is. Succesen har har vakt opsigt i branchen, og der har ifølge Joachim Kastberg været stor interesse for virksomheden, men alle henvendelser er blevet afvist. Indtil nu.

- Det er et optimalt match. Kastberg Is kommer til at få direkte adgang til noget af landets allerbedste fløde og mælk fra lokale køer. Kvaliteten er helt i top. Derudover kan vi udvide produktionen i et meget professionelt miljø, hvor vi kan trække på ekspertise fra fagfolk med masser af erfaring og viden. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse, og vi glæder os til at komme i gang, siger Joachim Kastberg.

Mangedobling

Hos Mammen Mejerierne er direktør Lars Staunsbæk overbevist om, at han har sikret sig en gylden vækstmulighed.

- Da jeg hørte om Joachim Kastberg og hans udfordringer med at finde egnede produktionslokaler, ville jeg rigtig gerne hjælpe. Kernen i vores virksomhed er lokale råvarer af høj kvalitet, så vi deler det samme udgangspunkt. Der var derfor ikke langt til en aftale om et ligeværdigt partnerskab.

- Mammen Mejerierne får ét ben mere i form af gourmet-is, som vi kan være meget stolte af. Og så kan det i fremtiden betyde, at vi kan skabe flere lokale arbejdspladser og vækst i samarbejde med en yngre dansk iværksætter, der har bygget et stærkt brand op med passion og hårdt arbejde, siger Lars Staunsbæk.

Salgsdirektør Karsten Føgh fra Mammen Mejerierne glæder sig også:

- Vi er stolte af at kunne præsentere gourmet-is i vores sortiment. Joachim Kastberg har gennem de seneste par år været blandt de bedste til at skabe den helt rigtige smagsoplevelse.

- Kastberg Is har primært solgt til restauranter, caféer, ishuse og hoteller. Vi vil se nærmere på muligheden for at skabe nogle fantastiske produkter til detailbrancen. Jeg er sikker på, at Kastberg Is i tæt samarbejde med Mammen Mejerierne kan fortsætte den eksplosive vækst, siger salgsdirektøren.

Han oplyser, at der nu skal foretages investeringer i nye produktionsmaskiner, som mangedobler den nuværende kapacitet i Kastberg Is uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Mammen Mejerierne A/S er Danmarks næststørste mejeri målt på mælkemængde direkte fra danske landmænd. Omkring 200 ansatte håndterer hvert år cirka 175 millioner kilo mælk. Produkterne sælges både i Danmark og på cirka 50 eksportmarkeder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094