23948sdkhjf

Erfaren madproducent får et ekstra køkken

Ejeren af Kirstens Køkken udvider med en ny forpagtning

Efter knap 10 år som selvstændig madleverandør fra Kirstens Køkken i Jelling tager Kirsten Højgaard Olesen nu endnu et køkken ind i sin hverdag: Hun overtager fra nytår forpagtningen af Gudenåcentrets køkken i Tørring, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Kirsten Højgaard Olesen har lavet mad i plejecentret Højager i 27 år, de første mange år som ansat til at sørge for bespisningen af pjejecentrets beboere. og hjemmeboende pensionister. Men da den kommunale madproduktion for cirka 10 år siden blev centraliseret, og Højagercentrets køkken derfor ikke skulle bruges mere, fik hun mulighed for at overtage køkkenet som selvstændig.

Hun har siden da leveret mad til en række af områdets skoler, men aftalen med de sidste to stopper til nytår. Dermed kan Kirstens Køkken koncentrere sig om selskabsfestmad og forplejning til møder og receptioner.

- Cateringdelen med mad til private har været støt stigende. Med lokalerne i Tørring får vi nu mulighed for at tiltrække de kunder, der ønsker et totalarrangement. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse med god mad i lyse, venlige lokaler, forklarer Kirsten Højgaard Olesen til Food Supply om årsagen til, at hun nu får to køkkener at boltre sig i.

Hun har i forvejen tre fuldtidsansatte og en elev, og i Gudenåcentret overtager hun en ekstra medarbejder. Hun laver nu en turnusordning, så både hun selv og flokken af ansatte på skift vil sørge for at drive de to køkkener.

Kirsten Højgaard Olesen regner med, at forretningen bliver udvidet med cirka 50 procent, når Gudenåcentret kommer med.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu
1

Skandaleramt fiskefabrik kaster håndklædet i ringen

Medarbejderne er blevet fritstillet

Lurpak og sydlandsk ost giver fremgang for Arla

Ifølge en pressemeddelelse solgte Arla produkter for 10,4 milliarder euro i 2018. Det var en lille stigning

Fødevarevirksomheder soler sig i dansk kokkesucces

Danske fødevarevirksomheder klapper i hænderne over danske restauranters Michelinsucces, der kaster glans over dansk mad på internationale fødevaremesser

Hæder til bæredygtige fødevareinnovatører

Nu er der ryddet op hos sjællandsk producent af ingefærshots

Vestfyen siger farvel til direktør

Poul Mark stopper efter gensidig overenskomst som administrerende direktør for bryggeriet efter 16 år på posten

Nyhedsbrev

Så meget betyder Michelinstjernerne for producenter

Online Avis Arkiv

Michelin: Her er alle Michelinstjernerne

Det nye Noma fik to Michelinstjerner

Frellsen tilbage på det sjove chokoladespor

Familievirksomheden fordoblede sit overskud

Både Flammen og Ilden scorer millioner på grillbuffeter

Aarhus gør klar til michelinbrag

Restaurationsbranchen vokser fortsat i hele landet

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

- Michelins stjerner på vej til hele Danmark

1

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Ugens grin: En hest efter whiskey

1

De laver vand om til vegansk ost

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Flere drikker Coca-Cola: Overskuddet stryger i vejret

Tican vil hyre 50 ekstra medarbejdere

Flere grise og mere afsætning i Asien

Fastfoodkæde dømt for diskrimination

Restauratør venter bare på at gå konkurs

300 nye produkter på Lidls hylder

Kampen om højtuddannede tager til

Verden er vild med dansk økologi

Fødevarepriser trækker dansk prisniveau op

Coop glad for emballage-stramning

DM i Skills skal tilbage til København

Tenax tilbagekalder sild

Spørg om jura: Skal arbejdsgiver betale behandling af diskusprolaps?

Ejerledelse til salg: Slip roret før du slipper virksomheden

Ejerledelse til salg: En udfordring, der ikke kommer igen

Small Batch Brewery bliver større

Rugbrød i comeback: - Utroligt, at der skulle en shitstorm til

Danmark får et feta-rap over nallerne

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Rustfri procesudstyr i hygiejnisk og rengørings venligt design

Logistikløsning til intelligente fabrikker

Ny ressource i B&R med fokus på robotics

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Overvågning og styring af forsyningslinien

INTERNORGA - Europas største fagmesse inden for catering, restauration, konditori- og hotelbranchen

Amazon kommer. Har I taget stilling?

Bæredygtig CO2 skal afværge sommerens forsyningsproblemer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

YASKAWA finder du hos ZF Danmark

Buet glas kan anvenders til mange formål

Har du fået det nye hovedkatalog fra Carl Stahl A/S?

Har du behov for kompensering i konstruktionen?

Ny generation af oliefrie kompressorer

Online analyse af drikkevand

Test sædkvalitet med telefonen

Status på dag 1 på LogiMAT: FANTASTISK

RollDolly fra DT Rullecontainer

Egatec A/S introducerer markedets første industrielle exoskeleton

Nyeste hovedlinjefilter fra SMC giver høj filtrering og er samtidigt en ægt...

Hvordan ser det ud, når godt 100 maskinbyggere mødes for at blive inspirere...

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Send til en kollega

0.18