23948sdkhjf

Chr. Hansen skal have ny topchef

Cees de Jong siger farvel efter næsten fem år i spidsen
Ingrediensvirksomheden Chr. Hansen skal have fundet en ny administrerende direktør som erstatning for Cees de Jong.

Hollænderen, der har været øverste chef i virksomheden, siden han afløste Lars Frederiksen i 2013, har meddelt bestyrelsen, at han søger nye udfordringer.

- Selv om jeg nu har valgt at søge en ny vej i karrieren, vil jeg fortsat være fuldt dedikeret i min rolle som administrerende direktør for Chr. Hansen, indtil min afløser er fundet, siger Cees de Jong i en pressemeddelelse.

56-årige Cees de Jong vil fremover fokusere på bestyrelsesarbejde.

Og han får flotte ord med på vejen af sin bestyrelsesformand, Ole Andersen.

- Chr. Hansen vil være i langt bedre form, når Cees stopper, end da han begyndte.

- Derfor ser jeg frem til at identificere og udpege en ny administrerende direktør for Chr. Hansen blandt de mange stærke kandidater, der naturligvis vil være til denne stilling, siger han.

Det flotte skudsmål understreges også af, at aktiekursen er mere end tredoblet, siden Cees de Jong satte bag sit skrivebord på hovedkvarteret i Hørsholm.

Chr. Hansen er blandt eliteselskaberne i det danske C20-indeks. Koncernen producerer ingredienser til fødevarer, herunder enzymer, bakteriekulturer og farvestoffer.

Selskabet omsatte for mere end en millliard euro i det seneste regnskabsår og har lige knap 3.000 ansatte i de mere end 30 lande, som det opererer i.

/ritzau/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092