23948sdkhjf

Gourmetrestaurant flytter til ny bydel

Ægteparret Gassner har længe søgt nye muligheder til Ti Trin Ned
Fredericias Michelin-restaurant, Ti Trin Ned, flytter ud af det gamle Fredericia og ind i den nye bydel Kanalbyen ved Lillebælt.

Mette og Rainer Gassner har siden 2001 drevet gourmetrestauranten i en forhenværende spritfabrik midt i det gamle Fredericia. Herfra har de hentet både en Michelin-stjerne og et gourmetpublikum til byen.

Nu vil ægteparret give succesen en ekstra dimension: I 2019 genåbner restaurant Ti Trin Ned i nye, moderne og stilrene lokaler med havudsigt i byggeriet Langebro i Kanalbyen.

- Vi ved, at der skal ske noget nyt, hvis vi skal blive i toppen af dansk gastronomi, hvor konkurrencen er benhård, siger Rainer Gassner i en pressemeddelelse. Sammen med Mette har han længe været på udkig efter nye muligheder, fremgår det af meddelelsen.

Den nye restaurant bliver en del af et større projekt under navnet Sønder Voldgade Kvarteret, der også indeholder boliger og kontorer. Byggeriet er i fuld gang.

- Kun det bedste er godt nok
- Vi samarbejder tæt med Mette og Rainer Gassner og deres investor om indretningen af restauranten, og jeg kan godt afsløre, at kun det bedste er godt nok i deres øjne. Jeg er ikke i tvivl om, at vi næste år kan præsentere en fantastisk ramme for store gastronomiske oplevelser, fortæller projektchef Peter Thorsgaard fra Enggaard A/S, som står for byggeriet af Sønder Voldgade Kvarteret.

Kanalbyen ved Lillebælt, som udvikles på et tidligere industriområde ved havnefronten centralt i Fredericia, kommer på sigt til at indeholde op til 1.300 boliger og 2.800 arbejdspladser.

Frem til genåbningen i 2019 kan man fortsat og helt uændret besøge Ti Trin Ned i Norgesgade i Fredericia.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078