23948sdkhjf

Aller Aqua kåret som bedste vækstvirksomhed

- En pioner og et fyrtårn, hedder det i begrundelsen
Fiskefoderproducenten Aller Aqua i Christiansfeld blev torsdag kåret som vinder af den danske finale i verdens største vækstskaberkonkurrence, EY Entrepreneur Of The Year.

Dermed skal Aller Aqua som Danmarks bedste vækstvirksomhed repræsentere de danske farver ved World Entrepreneur Of The Year i Monaco i 2018.

Virksomheden producerede sidste år cirka 155.000 tons fiskefoder.

- Aller Aqua A/S ser muligheder globalt, hvad enten det er i Norge, Tyskland, Egypten, Zambia eller Kina, og sælger i over 70 lande. Virksomheden har en lang og flot historie, der går tilbage til 1910. Den er familieejet i 3. generation og nu med 4. generation på vej med ind, og det er i sig selv en præstation. Aller Aqua er på mange måder en pioner og et fyrtårn for Danmark, hedder det i begrundelsen for valget.

Juryen lagde også vægt på, at de skrappe danske miljøkrav er afspejlet i produkterne. Hvad enten det gælder udvikling af foder med egenskaber til at bekæmpe lakselus i norsk opdræt, eller der er tale om etablering i Egypten og Zambia, så opdrættere kan fordre mere sundt og effektivt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079