23948sdkhjf

Atter sorte tal til Vestfyen

Den fynske bryggerivirksomhed leverer igen i år plus på bundlinjen. Overskudsgraden er det seneste år øget med 72 pct.
Koncernen, der også omfatter selskabet A/S Dansk Coladrik, har trods en faldende bruttoomsætning opnået et resultat før skat på knap 7,4 mio. mod 4,3 mio. kr. i 2008/09. En stigning på 72 pct.

Spandt guld på Carlsberg-strejke
Det var årets kolde og våde forsommer, der gjorde at salget ikke helt indfriede forventningerne, men en arbejdsnedlæggelse hos Carlsberg gjorde, at salget i den pågældende periode alligevel endte som ventet. Bryggeriets force til hurtigt at omstille sig den stigende efterspørgsel har været stærkt medvirkende til opnåelsen af årets resultat, lyder ledelsens kommentar til regnskabet.

Stigende afsætning af specialøl
Salget af pilsnerøl på flaske er i årets løb blevet reduceret i takt med øget grænsehandel og dåsernes markante indtog i de danske dagligvarebutikker. Bryggeriet har derimod oplevet en stigning i afsætningen af specialøl. Af nettoomsætningen i 2008/09 stod specialøl for 10 pct., hvilket i 2009/10 er øget til 13 pct.

Nye investeringer i 2011
Bryggeriets ledelse forventer uændret eller let stigende omsætning på grund af et forbedret produktmix, og man forventer i det kommende år at investere for dels at forbedre produktmixet og styrke konkurrenceevnen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078