Benhårdt sats på restauranter øger omsætning hos Field’s

Madoplevelser er med til at give Field’s omsætningsrekord. Centeret har satset benhårdt på restauranterne - og det giver bonus.

Finanskrisen kostede dyrt for restauranterne, men branchen har rejst sig.

Sidste år satte danske restauranter omsætningsrekord med 46 milliarder, og ingen anden branche har skabt så mange jobs siden kriseåret 2008 – cirka 18.000 ifølge den seneste opgørelse.

Det mærker de også i shoppingcentret Field’s. Her har de seneste års satsning på restaurantoplevelsen trukket seks nye restauranter til og øget omsætningen med mere end 50 procent. Nu har centret også vundet prisen som ’Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder 2017’.


Åben for ideer

- Field’s er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten, fortæller Helle Andersen, der er restaurantchef for pizzarestauranten Gorm’s.
– Prisen er en stor fjer i hatten. Centerledelsen har satset, og det skal de have et klap på skulderen for. Jeg var en del af første bølge af den revitalisering, der er sket i Field’s. Den var en af årsagerne til, at jeg sagde ja til at åbne en restaurant herude, siger restaurantiværksætter Timo Hoffman, der er indehaver af den New York-inspirerede gastrogrill LOFT i Field’s og fire andre restauranter i Hovedstaden og på Bornholm.

Omsætning tordner frem
Rekordomsætning på restaurantområdet er ved at blive en tradition i Field’s.

Fra 2013 til 2016 steg omsætningen med 53 procent for restauranterne i
Field’s, og 2017 tegner til at blive 13 procent bedre end sidste år. Dermed er der lagt op til fjerde rekordår i træk.

Og den fremgang kan de nikke genkendende til hos en anden af Field’s restauranter:

– Vi når tit maksimal kapacitet på de travle aftener, og så må vi henvise gæsterne til de øvrige restauranter i Field’s. Vi har mærket, at der har været fokus på mad og oplevelser, også markedsføringsmæssigt. Field’s er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten, fortæller Helle Andersen, der er restaurantchef for den arkitekttegnede pizzarestaurant Gorm’s.

Hård konkurrence på vej
Hverken Timo Hoffman fra LOFT eller Helle Andersen fra Gorm’s er i tvivl om at danskerne går mere ud og spiser. Udover at begge restauranter oplever stigende travlhed, ser de også flere gengangere blandt deres gæster. Men de kan også mærke, at der er kommet mere konkurrence på restaurantområdet.

– Især i Hovedstaden, fordi der er så mange muligheder og hvor vi er begyndt at se nogle meget specialiserede spisesteder. Så vi skal være virkelig skarpe på, hvad vi laver, forklarer Helle Andersen.

Også Timo Hoffman er bevidst om netop den konkurrence. Derfor har han indrettet LOFT, så gæsterne får en gastronomisk oplevelse, der er atypisk for et storcenter.

– Vi har skabt et unikt produkt i forhold til, hvad man finder i andre shoppingcentre. Derfor tror jeg også på, at vi har spillet en væsentlig rolle i, at Field’s har vundet den pris, siger Timo Hoffman.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kaffefirma reddet på stregen

Direktør går fra øllet til rejerne

Fire venner har startet bryghus i Farum

Tørke: Bornholmerne må undvære lokale grøntsager

Nyborg Fængsel har succes med sin flødeis

Danmarks første ismejeri bag tremmer er en succes. På tre måneder har de solgt over 2.000 liter is, og der er venteliste på arbejdsholdet.

Ny aftale åbner for mere dansk kød og medicin til Japan

Salg af danske varer til Japan ventes at stige med op til 70 procent, når frihandelsaftale er underskrevet.

Nyhedsbrev

Orkla køber egne aktier tilbage

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Bøde og politianmeldelse til bageri

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Statistical Process Control (SPC)

Production Part Approval Process (PPAP)

Filterteknik A/S har fået en digital opfriskning

3 grunde til at overveje at låne penge i din virksomhed

Reparation af svejserobot

Measurement System Analysis (MSA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Bare rolig - Vi er her hele sommeren!

22.000 stykker aflagt Berendsen-tøj har fået nyt liv i Gambia

Selvom sommeren i den grad er over os, er der stadig gang i butikken hos os

4 tips til dig der skal have firmabil for første gang

Josefine er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorhoteller er blevet in hos danske virksomheder

Jobsamtalen starter før du aner det

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Lasse er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

IATF 16949:2016 Inspirationsseminar

Nyt high flow filterhus i glasfiber

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

HN Group A/S udstiller på FachPack messen i Nürnberg

Christian er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

Intern Auditor Kvalitet

Send til en kollega

0.286