23948sdkhjf

Guldvækst i Rusland

Rusland er nu tættere end nogensinde på at komme med i verdenshandelsorganisationen WTO. Carlsberg-chef øjner store vækstmuligheder.
Onsdag aften mødtes IRT (EU-Russia Industrialists Roundtable ) i Bruxelles med EU-Kommissionens formand Jose Barroso, EU’s præsident, Herman Van Rompuy, og Ruslands præsident, Dmitrij Medvedev, for at diskutere forbedringer af samhandlen mellem EU og Rusland.

Eftersom Carlsberg ejer Ruslands største bryggerivirksomhed, Baltika, og dermed sidder på ca. 40 pct. af det russiske ølmarked er Jørgen Buhl medlem af den fornemme bestyrelse. Og han er begejstret får udviklingen. Det skriver Børsen i dag.

- Det bliver meget positivt at få Rusland med i WTO og samtidig få de forskellige barrierer fjernet mellem EU og Rusland. Det er godt for virksomhederne på den lange bane, siger Jørgen Buhl Rasmussen til avisen.

Der er dog fortsat nogle udeståender mellem EU og Rusland i de kommende WTO-forhandlinger. Det gælder bl.a. høje russiske toldsatser på importeret kød og krav om millionbetaling fra europæiske flyselskaber, som flyver over Sibirien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094