23948sdkhjf

Thisted Bryghus er igen Årets Bryggeri

Danske Ølentusiaster kårer for tredje gang Thisted Bryghus som "Årets Danske Bryggeri" .

To gange tidligere, nemlig i 2015 og 2016, har forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster med 8.700 medlemmer tildelt Thisted Bryghus titlen "Årets Bryghus".

2017 blev tredje gang, Thisted Bryghus tog titlen efter et opløb, hvor de nærmeste konkurrenter var Amager Bryghus og Det Lille Bryggeri fra Bringstrup ved Ringkøbing.

Årets Danske Bryggeri findes ved direkte afstemning blandt Danske Ølentusiasters små 9.000 medlemmer. Over 200 danske bryggerier var med i afstemningen. 829 af foreningens medlemmer deltog i afstemningen.

- Vores produktudvikling er en stor del af årsagen til, at vi er heldige at vinde prisen for tredje år i træk. Produktudviklingen er altafgørende, når man, som os, lever af at sælge specialøl. Vi kan takke vores Limfjords Porter, bryghusets flagskib, for rigtig meget, siger bryggeridirektør Aage Svenningsen fra Thisted Bryghus.

Hans Peter Jepsen, Danske Ølentusiasters landsformand, fortæller, at Thisted Bryghus udfordrer den almindelige opfattelse af, hvad en øl er.

- Der brygges øl uden humle og med lokale råvarer som gran, fyr og hyben fra Nationalpark Thy. Det er innovativ ølbrygning. Samtidig er bryggeriet kommet på hylderne i butikker over hele landet, og det betyder, at de fleste danskere har mulighed for at smage de nordjyske øl, siger landsformanden.

Thisted Bryghus har gennem de seneste otte år gennemgået en forvandling fra at være et lokalt, nordjysk bryggeri til at levere specialøl, der kan købes i hele landet

Bryghuset omsatte i 2016 for over 43 mio. kr. og havde et overskud efter Skat på 719.000 kr. efter massive investeringer i produktionen - finansieret over driften.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125