23948sdkhjf

Just Eat havde rekordsalg 1. januar

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Danskerne har aldrig været vildere med take away

Dagen efter nytårsaften har de færreste lyst til at stå i køkkenet eller overhovedet bevæge sig uden for døren, konstaterer take away-portalen Just Eat, som 1. januar havde sin travleste dag nogensinde.

- Man kan sige, at 1. januar er lidt af en festdag hos Just Eat, og nytårsdag sendte vi 130.000 måltider mad afsted til de sultne danskere, så der var tryk på kedlerne, fortæller Just Eat-direktør Carsten Boldt i en pressemeddelelse.

Der var tale om en stigning på over 10 procent i forhold til samme dag sidste år.

Hos Just Eat har man i 2017 ifølge Carsten Boldt kunnet mærke, at take away for alvor er blevet en del af danskernes hverdag:

- 2017 har virkelig vist os, at danskerne ikke længere opfatter take away som noget, man kun spiser i weekenden. Det er blevet en del af hverdagen, fordi det i dag er meget mere end kun pizza og burgere. Blot i 2017 har vi sendt mere end 12 millioner måltider mad afsted, og det er et tal, som vi har en klar forventning om vil stige, siger direktøren.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fiskeselskaber slår sig sammen

SIAL: 17 danske fødevarefirmaer under samme hat i Paris

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Nestlé har solgt for 432 milliarder i år

Thorfisk udskyder flytning til næste år

Nyhedsbrev

Gum by Hviid-folk: Vi giver ikke op

Mini-tyggegummifabrik er stadig på vej trods tvangsopløsning

Online Avis Arkiv

Gærende gløgg kaldt retur

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

EHEDG + SEEPEX = ”Mere end ren” på FoodTech 2018

R&D inviterer til åbent hus d. 25. oktober

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dorner’s nye AquaGard 7350V2 sanitære transportbånd har forbedret sikkerhed og ydeevne

EffiMat automatiserer onlinebutikkernes lagre

Siemens hjælper med reducering af tidsforbruget med Virtuel Commissionering

Procesanlæg og styretavler til energisektoren

Integrede solceller i tag, facade og glaspartier - på Building Green I Forum

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Flytbare reol beslag til containere

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

Berendsen-vaskeris fremtidsmål er at vaske 100 % med regnvand og genanvendt vand

1,5 Ton vs. 125 Ton

Ny konference om Fødevareemballage

Bliv klogere på hygiejnisk design på FoodTech

Skal din næste bakke til dine fødevarer have et mindre klimaaftryk?

Safer Food => Better Business

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Send til en kollega

0.239