23948sdkhjf

Danæg overtager ægpakkeriet Henriettelund

76-årige Jens Andreasen har solgt sit livsværk
Med virkning fra 1. januar har Danæg-koncernen overtaget alle aktiver i ægpakkeriet Henriettelund i Randers. Sælgeren er 76-årige Jens Andreasen, som dermed har afhændet sit livsværk.

Virksomheden ”Henriettelund” har en lang historik, og brugen af navnet går helt tilbage til 1931. I 1967 etablerede Jens Andreasen ægpakkeriet Henriettelund.

- Det har været afgørende for mig at finde den helt rigtige køber, der tilgodeser og respekterer det mangeårige samarbejde, jeg har haft med mine kunder og leverandører. Jeg glæder mig at give stafetten videre til Danæg, og ser frem til at nyde mit otium med ro i maven, siger Jens Andreasen i forbindelse med salget af Henriettelund.

Henriettelund pakker årligt knap 25 millioner æg og leverer æg til flere af de store danske detailkæder.

For koncernchef Jann Dollerup Vig Jensen fra Danæg er opkøbet af Henriettelund en vigtig brik i Danægs strategi, og han ser et godt match mellem de to virksomheder:

- Vi er glade for og stolte over, at Jens valgte at sælge sit livsværk til netop Danæg, og vi vil gøre vores for at leve op til denne tillid. Vi har ingen planer om at ændre navnet Henriettelund på bakkerne. De danske forbrugere kender allerede produktet og ved, hvad det står for. Det vil derfor kun vil være en styrke at beholde de karakteristiske bakker på detailhandlens hylder, siger koncernchefen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094