23948sdkhjf

Sælger sin restaurant efter 45 år

Bent Jørgensen har snart serveret sin sidste schnitzel
45 år efter at Bent Jørgensen åbnede Restaurant Målet i Odense, har han nu sat sit livsværk til salg, skriver Fyens Stiftstidende.

Restauranten, som gennem alle årene har været indrettet med alskens sportsrekvisitter på væggene, er et af de få odenseanske spisesteder, der udelukkende har dansk mad på menukortet.

73-årige Bent Jørgensen vil ikke ud med prisen, men røber dog over for avisen, at den er under ni millioner kroner. For de penge får køberen ialt knap 500 kvadratmeter, idet også de tre etager oven over Målet følger med.

Indtil en køber melder sig på banen, kan man fortsat få stillet sin schnitzel-sult på Målet, fortæller den snart forhenværende restauratør til Fyens Stiftstidende. Han drev de første mange år Målet med sin hustru, Anne Jørgensen, men hun døde for 11 år siden. Siden da har datteren Winnie i høj grad været med til at Målet til at fungere. Hun har ansvaret for både køkkenet og regnskaberne, mens Bent Jørgensen står for selskabslokalet på første sal.

- Der er meget arbejde i at drive sådan en restaurant. Det er en mand-og-kone-forretning. Jeg glæder mig til at se, at min datter ikke er bundet hertil, så hun får lidt mere fritid, siger Bent Jørgensen til Fyens Stiftstidende.

Han nævner, at salget også skyldes, at der er problemer med at finde tilstrækkeligt med kvalificeret personale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109