23948sdkhjf

51 restauranter med i DinnerDays

Madfestival er vokset voldsomt på få år
Efter at være begyndt med ni restauranter i København-området i 2015 er madfestivalen DinnerDays i år oppe på 49 restauranter, som i uge 7 tilbyder et enkelt koncept: Betal 200 kroner og spis tre retter.

Dertil kommer to københavnske restauranter, som skal have 400 kroner for en menu, der til gengæld har prædikatet "gourmetmenu". Det er den michelinstjernebelønnede Restaurant 108 og den nordisk-italienske Brace.

Det fortæller TV2 Lorry.

De ialt 51 deltagende restauranter er i år fordelt med 34 i København, 10 i Århus, 5 i Odense og 2 i Sønderjylland.

Bag konceptet står bookingportalen DinnerBooking, som ifølge TV2 Lorry ikke har planer om at fortsætte den voldsomme vækst i de kommende år.

- Vi har vækstet gang på gang, men når det er sagt, så er det ikke meningen, at vi skal være flere hundrede restauranter. Vi vil gerne kunne holde hånd i hanke med promoveringen af hvert enkelt sted, så de også føler, at de får noget ud af at være med.

- Vi bruger meget tid på at snakke med stederne. Nogle vil gerne have nye gæster, og andre vil gerne give en god og anderledes oplevelse til de mennesker, som har været på restauranten før, og som man værdsætter, siger eventmanageren Dan Vogelius Hansen til tv-stationen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.224