23948sdkhjf

Carmo Food køber sig ind i Leco Convenience Food

Tæt samarbejde skal styrke salget af sous vide-produkter
Den nordjyske kødgrossist Carmo Food Nordic styrker sin position på conveniencemarkedet ved at købe sig ind i Bjæverskov-virksomheden Leco Convenience Food, oplyser Carmo Food.

Leco Convenience Food fremstiller og sælger såkaldte sous vide-produkter til detail-, catering/foodservice- og industrikunder i Norden. Sous vide betyder direkte oversat "under tomhed". Det betyder, at eksempelvis en hakkebøf vakuumpakkes, hvorefter kødet varmebehandles med typisk 60-80 grader Celcius og derefter bliver hurtigt kølet ned. Processen giver en lang holdbarhed.

Samarbejdet med Leco Convenience Food om salg af sous vide-produkter betyder ifølge Carmo Food, at Leco Convenience Food styrker sin position på såvel foodservice- som detailmarkedet.

Produktionen kommer som hidtil til at foregå i Lecos nyistandsatte lokaler i Bjæverskov, mens alt salgsarbejde fremover vil blive varetaget af Carmo Food Nordic.

- Vi har længe ledt efter muligheden for at etablere et tættere samarbejde med en producent i Danmark, for at blive endnu bedre til at imødekomme vores kunders ønsker. Vi er overbevist om, at vi med vores stærke leverandørnetværk og vores salgsorganisation kan bidrage til at sætte ekstra gang i Lecos produktion, siger administrerende direktør Ejner Sørensen hos Carmo Food.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor stor en andel af den sjællandske virksomhed Carmo Food har købt, men fastslår, at han er imponeret over Lecos produkter.

-Vi sælger i dag lidt sous vide-produkter, men de er ikke produceret i danmark, og vi må erkende, at de ikke har samme høje kvalitetsniveau som Leco Conveniences produkter, der er de absolut bedste i Danmark, siger Ejner Sørensen til Food Supply.

Han regner ikke med, at Carmo Food Nordic får brug for flere medarbejdere som følge af samarbejdet.

- Men vi forventer da, at medarbejderantallet vil blive forøget ved Leco Convenience Food, da vi er sikre på, at vores salgsorganisationen kan øge salget og dermed produktionen i Bjæverskov, konstaterer Carmo Food-direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094