Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Bornholms Lufthavn skal have et helt nyt køkken

Selv om Bornholms Lufthavn inden længe begynder en omfattende fornyelse af sit køkken, nægter indehaveren af lufthavnens restaurant, Hos Casper, at holde lukket så meget som en enkelt dag i byggeperioden.

Indehaveren, Casper Rønne-Hansen, driver restauranten med udgangspunkt i lufthavnens køkken, og selv om der bliver tale om "en udfordring" i byggeperioden, har han som motto, at "vi lukker aldrig". Det skriver Bornholms Tidende.

Mottoet kan ikke mindst tilskrives hans kæreste, Sanne, som er restaurantchef - hun vil under ingen omstændigheder lade kunder gå forgæves en eneste gang, lader han forstå.

Løsningen er et midlertidigt mobilkøkken, som er indrettet i en container, klart til brug og godkendt til levnedsmidler. Der skal de varme retter laves i byggeperioden, mens den kolde afdeling ikke bliver berørt, fortæller avisen.

Projektet i lufthavnen omfatter et cirka 90 kvadratmeter stort nybyggeri og cirka 60 kvadratmeter, som skal bygges om. Efter planen begynder arbejdet i midten af februar.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Orkla køber egne aktier tilbage

Bøde og politianmeldelse til bageri

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

Nyhedsbrev

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

Kartoffelmel er guld værd

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Ugens rokader i toppen af fødevarebranchen

Vilde iværksættere tester fødevarer på Food Festival

Nemlig.com vil have sin del af madkasserne

VM med til at forgylde Micro Matic

Den fynske øltappe-ekspert nærmer sig to milliarder i omrætning

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

1

Forbud mod transfedt i dansk mad virker

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mezzaniner udgør platformen for indretningen i Skanderborg Ungdomsskole

Er dine filtre klar til sommerferien?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

IATF 16949:2016 Specialist Transition

IATF 16949:2016 Specialist

Risk Management

Regenerative servomotorstyring op til 220kW

PKI Supply ønsker god sommer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Sådan gik det GTS-nettet i 2017

ISO 13485:2016 Opgraderingsseminar

Energieksperter slutter sig til Synergi

HF udvider med endnu en stærk kabelpartner

Skab tillid med klima ikon

Ny griber til samarbejdende robotter

Lille speciallås stor fleksibilitet

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

ISO 9001:2015 Opgraderingsseminar

Danske virksomheder har forbedret deres internationale konkurrenceevne, men vær opmærksom på Brexit

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Endnu flere mobile robotter hos Gibotech

Shark & Co. styrker bemandingen

Optimer maskinerne i produktionen med nyt system til eftermontering i eksis...

Nedslidte faldstammer hos Boligselskabet Borgerbo fornyes med strømpeforing

Miljøvaredeklaration på tekstilkanaler

Send til en kollega

0.232