23948sdkhjf

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Bornholms Lufthavn skal have et helt nyt køkken
Selv om Bornholms Lufthavn inden længe begynder en omfattende fornyelse af sit køkken, nægter indehaveren af lufthavnens restaurant, Hos Casper, at holde lukket så meget som en enkelt dag i byggeperioden.

Indehaveren, Casper Rønne-Hansen, driver restauranten med udgangspunkt i lufthavnens køkken, og selv om der bliver tale om "en udfordring" i byggeperioden, har han som motto, at "vi lukker aldrig". Det skriver Bornholms Tidende.

Mottoet kan ikke mindst tilskrives hans kæreste, Sanne, som er restaurantchef - hun vil under ingen omstændigheder lade kunder gå forgæves en eneste gang, lader han forstå.

Løsningen er et midlertidigt mobilkøkken, som er indrettet i en container, klart til brug og godkendt til levnedsmidler. Der skal de varme retter laves i byggeperioden, mens den kolde afdeling ikke bliver berørt, fortæller avisen.

Projektet i lufthavnen omfatter et cirka 90 kvadratmeter stort nybyggeri og cirka 60 kvadratmeter, som skal bygges om. Efter planen begynder arbejdet i midten af februar.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097