Dansk babymad får comeback i Danmark

Lovemade er tilbage med helt nyt sortiment

Indehaveren af babymadproducenten Lovemade, Silvia Wulff, nu igen klar til at forkæle danske babyer med økologisk mad.

Hendes første forsøg sluttede i 2014, hvor hun måtte erkende, at babymad på frost ikke et det helt store hit hos småbørnsforældre. Hun stoppede produktion og salg og udviklede en ny produktserie, som er helt frostfri - og efter at have opnået succes med den i Sverige, har hun nu indgået en aftale med Rema 1000 om, at kæden får den på hylderne i Danmark.

- Babymad på frost kom aldrig til at fungere optimalt. Dels på grund af, at produkterne lå i fryseren, hvor babyforældre ikke er, og dels på grund af, at produkterne ikke var convenient nok. Når baby er sulten, skal det gå hurtigt, siger Silvia Wulff til Food Supply.

I 2015 var hun klar til at lancere Lovemade version 2 i Sverige, hvor hun fik en aftale med supermarkedskæden ICA. Siden er Lovemade blevet lanceret i yderligere to supermarkedskæder og er nu at finde i cirka 800 butikker.

Store forventninger
- Markedet i Sverige er 10 gange større end Danmark, og jeg gik efter et første marked med så stort et potentiale som muligt. Jeg havde stor interesse fra ICA, som sidder på mere end 50 procent af det svenske marked, så valget var ikke så svært, påpeger Silvia Wulff.

Og nu er hun altså klar til at sende hele produktlinjen ud til også danske baby-forældre.

- Jeg har store forventninger til det danske salg. Jeg tror på en god lancering sammen med Rema 1000, og vi kan allerede fornemme, at der er stor interesse for Lovemade, selv om produkterne ikke engang er ude i butikkerne endnu, siger Silvia Wulff med henvisning til, at lanceringsdagen er på mandag.

Nordisk brand
Produktionen foregår i Skåne i Sverige i samarbejde med Orkla Foods.

- Jeg valgte Orkla Foods Sverige, fordi de har stor erfaring inden for netop babymad. Og fordi Orkla i Sverige kunne producere i den emballage, som jeg havde fået øje på via en eksisterende produktionslinje, som de havde. Der er kort vej til Skåne, så for mig var det ikke så vigtigt, om produktionen ligger i Danmark eller Sverige. Jeg ser Lovemade som et nordisk brand, fortæller Silvia Wulff, der stort set udelukkende bruger nordiske råvarer.

Alle Lovemades opskrifter er 100 procent økologiske, og de er udviklet af det danske kokketeam Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, som er medejere af Lovemade.

De er ikke involveret i den daglige drift, som Silvia Wulff står for sammen med en enkelt medarbejder, der er placeret i Stockholm.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Konkurs: Lille burger-kæde valgte forkert by

Hanegal udvikler "som vanvittige" uden kød

Carl's Jr. vil have mange flere danske restauranter

Legendariske cafélokaler skifter ejer

Haarslev Industries i clinch med grundlægger

Mange flere kan nu sortere madaffald

Nyhedsbrev

Kammeradvokaten gransker fiskefabriks konkurs

Især skattevæsenet har penge i klemme

Øl-idé hædret med 100.000 kroner

Det Danske Madhus: Vi er udsat for opgavetyveri

Lægger sag an efter aftale om ældremad

Bager fik smadret butik efter krav om beskyttelsespenge

1

Rugbrød tilbagekaldes - risiko for kølemiddel

Bornholmsk gin tæt på lancering

Ugens grin: Trafik-forvirring

Skills: Her er vinderne fra madbrancherne

Statsministeren overrakte masser af guldmedaljer

Nu vil Mikkeller også lave chokolade

Og desuden tøj, for at det ikke skal være løgn

Grød-kæde vil fordoble antallet af butikker

Men drømmen om udlandet er indtil videre skrinlagt

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Han tester det, der rører ved fødevarer

Chipsfabrikkens ældre dame kører endnu

Anlægget står ikke foran pension. Tværtimod skal det efter 13 år snart udvides.

2

Gennembrud for antibiotikafrit kød

Arla brager frem i Asien

1

Så er fuldkorn igen i fokus

Chokoladekæde mister troen på center

Hakkekød trækkes tilbage

Blandede maderfaringer med kulturåret i Aarhus

Juicekæden i offensiven: Så mange skal åbne i 2018

Ny forskning skal fremme sunde bakterier i maden

Tivoli åbner med restaurantfestival

Overskuddet faldt i Chr. Hansen trods omsætningsvækst

Erhvervsliv raser over nøl i Skatteministeriet

Risiko for forurening fra mus i bagerbrød

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

51 restauranter med i DinnerDays

Bite Copenhagen får ny direktør

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

Se alle Medlemmernes egne nyheder

PanPac nomineret til mest innovative virksomhed i Jammerbugt 2018

Dansk halbyggeri bygger sikret gårdmiljø til Vestre Fængsel

Ny praktikant hos Carl Stahl A/S

Hjemmesider øger salget med klima-ikon!

Auktioner fra kun 1 kr. - gør et kup på udstyr til køkken og kantine hos Cateringinventar.dk

Ny salgsingeniør hos Moldow

→ Bruger Du Hydraulik Til Løft? ←

Effektiv luftfordeling med opblandingsventilation

Gratis Festo webinar: undgå overdimensionerede pressesystemer

Eksterne kompetencer reducerer West-Marine’s omkostninger med 70 %

Rustfri Gear og motorer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Praktiske kasser til transport og opbevaring

Ekspertise over hele linjen

Fendere og fendersystemer fra WILLBRANDT Gummiteknik

AxFlow forhandler Gardner Denver skruekompressorer med variabel hastighed

Nomo - En del til den rigtige løsning! - Alt i lejer

Få det tekniske overblik med nyt overskueligt Hygienic katalog

Organisationsændring hos Trescal Danmark

Dynamisk, struktureret og eksekverende global salgssupporter

ABB og Formula E indgår partnerskab for at skabe fremtiden for e-mobilitet

Energibesparende rengøringsbord.

Socomecs Atys S - Atys SD serie

RAILQ™ – Undersøgelse af kranens køreskinner

FUGTKONTROL byder igen i år velkommen på vandværksmessen i Roskilde

Send til en kollega

0.32