Flere Kongsbikes ruller ud med fisk

En enkelt er ikke nok for Jacob Kongsbak Lassen

En enkelt cykel til at bringe varer ud til kunderne i Storkøbenhavn er slet ikke nok for fiskefirmaet Jacob Kongsbak Lassen.

Grossisten købte i foråret 2017 en håndbygget, bæredygtig budcykel, så man slap for at bruge de sædvanlige tunge køretøjer. En elcykel, som fik navnet Kongsbike, og som blev videreudviklet i løbet af året. Nu har fiskefolkene besluttet sig for at gå all in, konstaterer salgskonsulent Frank Kofoed.

- Vi har sat som mål, at vi fra sommeren 2018 vil levere cirka 80 procent af alle vores varer i Københavns centrum udelukkende med cykler. Derfor har vi fået bygget tre helt nye og opdaterede kølecykler, Kongsbike 2.0, med bedre mobilitet og større lastevne - og delvist opladet af solceller fortæller han.

Med firmaets 135-årige historie i baghovedet er de ellers meget moderne 2018-cykler udstyret med trækasser og tønder, så der trækkes tråde tilbage i tiden.

De første par cykler er på cykelstierne, og den sidste af trillingerne skulle være klar inden denne måneds udgang, oplyser Frank Kofoed.





Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Orkla køber egne aktier tilbage

Bøde og politianmeldelse til bageri

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

Nyhedsbrev

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

Kartoffelmel er guld værd

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Ugens rokader i toppen af fødevarebranchen

Vilde iværksættere tester fødevarer på Food Festival

Nemlig.com vil have sin del af madkasserne

VM med til at forgylde Micro Matic

Den fynske øltappe-ekspert nærmer sig to milliarder i omrætning

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

1

Forbud mod transfedt i dansk mad virker

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mezzaniner udgør platformen for indretningen i Skanderborg Ungdomsskole

Er dine filtre klar til sommerferien?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

IATF 16949:2016 Specialist Transition

IATF 16949:2016 Specialist

Risk Management

Regenerative servomotorstyring op til 220kW

PKI Supply ønsker god sommer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Sådan gik det GTS-nettet i 2017

ISO 13485:2016 Opgraderingsseminar

Energieksperter slutter sig til Synergi

HF udvider med endnu en stærk kabelpartner

Skab tillid med klima ikon

Ny griber til samarbejdende robotter

Lille speciallås stor fleksibilitet

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

ISO 9001:2015 Opgraderingsseminar

Danske virksomheder har forbedret deres internationale konkurrenceevne, men vær opmærksom på Brexit

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Endnu flere mobile robotter hos Gibotech

Shark & Co. styrker bemandingen

Optimer maskinerne i produktionen med nyt system til eftermontering i eksis...

Nedslidte faldstammer hos Boligselskabet Borgerbo fornyes med strømpeforing

Miljøvaredeklaration på tekstilkanaler

Send til en kollega

0.197