Foodexpo får et madtempel

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Trendekspert vil give gæster en guddommelig oplevelse

Når fødevaremessen Foodexpo indtager MCH Messecenter Herning i dagene 18.-20. marts, kan gæsterne ifølge arrangørerne se frem til
"et sandt inspirationsmekka og en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige" i det såkaldte trendområde Madtemplet.

Bag Madtemplet står den kreative trendekspert Anette Eckmann, der har en omfattende viden om tidens tendenser.

- Forbrugerne stiller større krav, og de er blevet mere bevidste i jagten på den bedste restaurant- og madoplevelse. Normalt kan man tale om tre dimensioner, når man taler om fødevarer: Mængde, kvalitet og type. Tanken med Madtemplet er at indsætte en fjerde dimension, en emotionel transformation, hvor det er oplevelsen, der er i fokus. Det er den særlige og ekstra oplevelse, forbrugerne vil huske og føler værd at genopleve, siger Anette Eckmann i en pressemeddelelse fra MCH.

"Guddommeligt univers"
Trendområdet bliver ifølge MCH et tempellignende og guddommeligt univers indrettet med spændende og inspirerende møbler, dufte, lyde og med mulighed for at spise. Alle elementer skal spille sammen og skabe et oplevelsesmekka og den fjerde dimension.

- Den fjerde dimension skal designes til restaurantens koncept og på den måde omsætte besøget og måltidet til en himmelsk oplevelse. De besøgende i Madtemplet får den ultimative madoplevelse og kan forvente at få en masse inspiration til, hvordan de kan tilføre den fjerde dimension til deres virksomhed, siger Anette Eckmann.

Det hele foregår i hal F, der også byder på et råvaremarked, foredrag og fagkonkurrencer.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Skagenfoods måltidskasser brager videre

Slagteri bekræfter: Slut med Genz Kød

Slow Food-folk mødes i København

Wefood gør klar til at åbne i Aarhus

Danske specialfødevarer på charmeoffensiv i Hamburg

Unibrew solgte og tjente mere

Nyhedsbrev

Hamrende dyrt for Baresso at skifte navn

Jensens Bøfhus fortsætter striben af lukninger

Danskerne køber dyrevelfærd som aldrig før

1

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden har bedt Hanegal om at producere

Madhus breder ældremad ud til også de unge

- Folk i alle aldre kan lide vores mormormad, forklarer direktør om færdigret-sats.

Konkursramt slagteri har fået en afløser

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Slagteri og kødgrossist anmeldes til politiet

Fødevarestyrelsen: Helt almindelige slagtesvin brugt til vildledning

Dansk boble-vin bliver beskyttet

Området omkring Dons ved Kolding er det eneste sted, man må producere Dons-vin.

Stærk dansk fødevareteknologi skal åbne døre i Mexico

Ugens grin: Ufrivilligt jobskifte

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen

1

Arla skal spare tre milliarder kroner

Hotdogbrød med fuldkorn og metalstykker

Markant fald i danske øls alkoholstyrke

Bryggerierne satser på nydelse frem for beruselse - mere drikkevenlige øl vinder frem

Anbefalinger sætter nyt fokus på måltider

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Kommer ned under 360 butikker på landsplan

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Efter konkurs: Chokoladefabrik gør come back

Lille luksus: Din rejemad er blevet dyrere

Bryghus sender 15.300 flasker til Canada

Chr. Hansen klapper i hænderne

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Jimmy Maymann skal digitalisere Foss

1

Dansk madkæde vil ud i Europa

Sløj sommer ramte Hjem-Is på bundlinjen

Kunder amok i romkugler: Over 25.000 kugler solgt

Valsemøllen har kaldt rugmel retur

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Aioli trukket tilbage: Risiko for listeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis jubilæumskonference: 25 år med Maskindirektivet

OTV Plast får tildelt erhvervsprisen

Stor ekstern blandings-sprøjtedyse til overfladebehandling, køling, maling

Gibotech styrker projektledelsen igen

Med SecurityBridge er der ingen fare for manipulation!

Bruger du også en gravemaskine til at løfte med?

Hybrid transport gør individualiseret masseproduktion rentabel.

Frekvensomformer til elevatorer/lifte?

Nomo har stor erfaring inden for skræddersyede lejer

Ny kapsling/elskab? Stål eller Polycarbonat? Hvad bør du vælge?

Giv dine sælgere det rette værktøj

Glasrør og glasstænger kan Mirit Glas tilbyde efter kundens specifikationer

Den opgraderede omrører med bundstøtte sikrer effektiv bearbejdning og fremragende produktsikkerhed

Busch 5 elementer af effektivitet præsenteret på årets Anuga Foodtec

Hands-on intro: Investér 2½ timer og kom på forkant med jeres kvalitetsledelse

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Endnu bedre afgratning!

FUJI - Verdens mest miljørigtige SUPER alkaline batteri produceret af over 75% recyklings materiale.

Med effektiv logistik støtter FødevareBanken de socialt udsattes behov

Udnyt din robots FULDE potentiale

Morgenseminar om 3D scanning

Laser kapacitet!

Denne vil du ikke røre med en ildtang...

Ny webshop med frysetørrede ingredienser

Det kan du også med tekstil

Send til en kollega

0.198