23948sdkhjf

Saltleverandør skifter navn

Den næsten 100 år gamle saltleverandør Brøste har pr. 1. januar skiftet navn til Azelis.
Det var Peter Brøste, der i 1915 grundlagde virksomheden som en saltforretning, og 4. generation i familien der i 2005 – 90 år senere – solgte sin virksomhed, med kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark til den pan-europæiske distributionsvirksomhed Azelis.

Siden 2005 har koncernen opkøbt andre virksomheder og foretaget betydelige investeringer i uddannelse, udvikling af fælles it-platforme og processer, som nu sikrer optimale og ensartede forretningsgange i virksomhedens 36 forskellige selskaber fordelt over hele Europa, i Shanghai og Mumbai.

- Vi har arbejdet intenst med at gøre organisationen klar til dette navneskift, og glæder os til endelig at kunne trykke på knappen og gøre vores omgivelser opmærksomme på de forandringer, organisationen har gennemgået, siger koncernens nordiske direktør, Regional Managing Director, Patrik Edström.

- Samtidig med at vi bevarer vores selskaber i Norge, Sverige, Finland og Danmark, er vi nu en integreret del af Azelis, en af Europas førende specialkemikalieleverandører, og får dermed adgang til et langt større marked, en enorm specialistviden og bedre sourcing-muligheder, hvilket gør os endnu mere konkurrencedygtige i fremtiden, slutter direktøren.

Udover salt, sælger Azelis ingredienser til den kemiske industri og farve- og lakindustrien, Plast, MPA (materialer, farvestoffer og additiver) og polymerer, kompositmaterialer, gummi, samt ingredienser til fødevarer og sundhed, til landbrug og gartnerier, personlig pleje og- medicinalindustrien.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078