23948sdkhjf

Blandede maderfaringer med kulturåret i Aarhus

Mens Aarhus var europæisk kulturhovedstad i 2017 var Region Midtjylland også europæisk gastronomiregion.

Pelle Øby Andersen, sekretariatsleder fra Food Organisation of Denmark ser tilbage med blandede erfaringer, skriver Jyllands-Posten i en artikel.

På den ene side er han tilfreds med publikums opmærksomhed og den internationale presse.

Gastronomiregionen blev blandt andre steder omtalt i New York Times, The Guardian og The Daily Telegraph.

På den anden side skuffer den danske medieomtale.

- Nationalt set har vi ikke fået så meget opmærksomhed. Der har været fin omtale i lokalmedierne i Aarhus, men ikke i københavnermedierne. Landet er meget opdelt på den måde, siger Pelle Øby Andersen til Jyllands-Posten.

Han håber, at samarbejdet mellem de forskellige aktører vil fortsætte efter kulturåret.

- Både vi, Aarhus kommune, Region Midtjylland og virksomhederne, der var med, synes, at det har givet så meget mening at have arbejdet sammen, at det kommer til at fortsætte. Og vi vil gerne have flere partnere med. Producenter, foreninger, uddannelses- og kulturinstitutioner, alle de steder, hvor man skaber oplevelser eller læring, er velkomne, siger han til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081