23948sdkhjf

Så er fuldkorn igen i fokus

I morgen rykker de ud over hele landet
Fuldkornspartnerskabet, som arbejder på at forbedre folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn, afvikler i morgen Årets Fuldkornsdag.

Over 1.000 deltagere - virksomheder, institutioner, supermarkeder, bagere, kantiner og mange andre - vil tilsammen minde danskerne om, at de skal huske deres 75 gram fuldkorn om dagen.

Årets Fuldkornsdag skal være med til at sætte ekstra fokus på fuldkorn og inspirere danskerne til at gøre hver dag til fuldkornsdag, konstaterer arrangørerne.

- Det går den rigtige vej med fuldkorn, og vi tror på, at hele landet kan komme op på at spise de 75 gram fuldkorn om dagen, som Fødevarestyrelsen anbefaler. Vi er meget taknemmelige for den store opbakning, siger Rikke Iben Neess kampagneleder for Fuldkornspartnerskabet, i en pressemeddelelse.

Fuldkornspartnerskabet består af Diabetesforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Fødevarestyrelsen og en række fødevarevirksomheder, der alle arbejder for at forbedre folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn. I dag findes der 800 produkter med det orange fuldkornslogo, oplyser partnerskabet.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11