23948sdkhjf

​Kaffefirma laver sin egen skole

Peter Larsen vil udvikle ideer systematisk
Den danske kaffeproducent Peter Larsen Kaffe går nye veje og uddanner sine medarbejdere til at tage del i udviklingsarbejdet.

- Det haster med udviklingen af nye løsninger og produkter i kaffebranchen. Vi får masser af idéer hele tiden, og dem skal vi blive ved med at udvikle. Men vi skal gøre det mere systematisk, og vi skal sørge for at involvere alle typer medarbejdere, siger udviklingschef Lars Aaen Thøgersen fra Peter Larsen Kaffe om virksomhedens nye såkaldte innovationsskole.

I den kommende weekend er sommerens baristaer, som skal sørge for kaffe på blandt andet festivaler, inviteret på skolebænken. En to-dages træningscamp, som er basismodul for innovationsskolens forløb. Her trænes baristaerne i at skabe forbedringer gennem nytænkning.

- Med dette tiltag bygger vi et lag oven på vores dygtige barristaer og team af dedikerede medarbejdere. Udover oplæringen i at brygge lækker, økologisk kaffe udrustes de med værktøjerne til at opsnappe trends, impulser, strømninger og til at bearbejde de gode idéer, som opstår. Som enkeltperson og som team, fortæller Lars Aaen Thøgersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078