23948sdkhjf

Opkøb har virket for Dan Palletiser

Flere ordrer og flere medarbejdere efter Bilas overtagelse
Hjulene er for alvor kommet op i omdrejninger på fabrikken i Vemmelev, efter at Dan Palletiser i juli sidste år blev opkøbt af automatiseringsvirksomheden Bila.

– På det halve år, der er gået siden Bilas overtagelse, har vi fået styrket vores markedsposition markant, og vi oplever en støt ordretilgang og stor interesse for vores produkt, både herhjemme og i høj grad også fra udlandet, konstatererDan Palletisers driftsdirektør, Simon R. Sørensen.

Den sjællandske palleteringsvirksomhed lukkede lige inden årsskiftet to større ordrer til henholdsvis Sverige og Norge og lagde det nye år ud med at lukke endnu en i Sverige. Også uden for Skandinavien er efterspørgslen stor, og i England har Dan Palletiser for nylig ansat en sælger, som skal arbejde sammen med virksomhedens salgskoordinator derovre.

– England var ubetinget vores største marked før i tiden, og nu satser vi stort på det igen. Vi forventer et seriøst ordreboost fra det engelske marked, og det betyder også, at vi løbende ansætter nye folk, fortæller Simon R. Sørensen og tilføjer, at man alene i januar har ansat to nye sælgere.

– I 2017 har fokus været på vores kerneprodukt, som er palleteringssystemer, men i 2018 vil vi også fokusere mere på den bredere produkt-pallette, blandt andet vores serviceforretning, som er blevet udvidet efter Bilas opkøb. Og samtidig vil vi også koncentrere os mere om det danske marked, som vi har forsømt en smule på grund af den store efterspørgsel fra udenlandske kunder, siger Simon R. Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094