23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hanegal udvikler "som vanvittige" uden kød

Overvejer stadig hvor ny fabrik skal ligge

Den økologiske fødevareproducent Hanegal overvejer stadig, hvor virksomhedens næste kvadratmeter skal ligge - om der skal bygges til den eksisterende fabrik i Haderslev, eller om der skal bygges nyt på en anden matrikel for at skabe den nødvendige plads.

Men uanset udfaldet, så bliver der tale om en fabrik, som i høj grad kommer til at beskæftige sig med færdigretter uden kød. Hanegals første vegetariske færdigret blev lanceret i 2004, og i dag er cirka 25 procent af virksomhedens færdigretter uden kød, skriver TV Syd på sin hjemmeside.

- Vi oplever, at de produkter har så stor interesse. Derfor udvikler vi som vanvittige på produkter uden kød, siger kommunikationschef og medejer Fie Graugaard til tv-stationen.

Hun nævner også, at et af de produkter, der hitter allermest, er Hanegals veganske postej. Ifølge Fie Graugaard har virksomheden aldrig oplevet et produkt, som har fået så meget interesse, og den veganske postej er ved at overhale Hanegals mest populære med kød.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078