23948sdkhjf

Domino's vil have over 100 danske pizzeriaer

Kæden lægger op til en kæmpestor udvidelse
Den amerikanske pizzakæde Domino's har sat turbo på væksten i Danmark, hvor målet er øge antallet af pizzeriaer fra de nuværende 29 til over 100.

Der fremgår af kædens seneste regnskab, som også viser, at Domino's i Danmark bliver en bedre og bedre forretning: For fjerde år i træk steg omsætningen med over 25 procent - senest med en stigning fra 72,8 til 91,6 millioner kroner. Overskuddet før skat voksede dog kun fra 3,7 til 3,8 millioner.

Seks-otte nye om året
Ifølge regnskabet er Domino's Pizza nu den fastfood-kæde, der har flest restauranter i København. Der blev sidste år i høj grad fokuseret på Aarhus med p.t. tre velplacerede lokationer, og samme strategi skal bruges i resten af landet, fremgår det.

Planen er at åbne seks-otte nye butikker om året, indtil det samlede tal har passeret 100. I den forbindelse er der allerede investeret så meget i forsyningskæde og infrastruktur, at der nu er kapacitet nok til at håndtere omkring 100 pizzeriaer, konstaterer ledelsen i årsregnskabet.

Kædens danske butikker sorterer under Domino's Pizza Scandinavia, som har alle rettigheder til at drive Domino's-pizzeriaer og udbyde franchise-muligheder i Danmark. Selskabet er ejet af svenskeren Gustave Geisendorf, som overtog styringen i 2011. Indtil da havde forskellige islandske ejere stået for Domino's i Danmark, hvor kæden etablerede sin første butik i København i 1997.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095