23948sdkhjf

Lagkagehuset tog ulovligt gebyr

Tusindvis af kunder måtte betale for meget

Bagerkæden Lagkagehuset har efter nytår i tusindvis af tilfælde opkrævet et ulovligt gebyr fra sine kunder. Det skriver DR på sin hjemmeside, hvor en af kunderne, Palle Kronholm, fortæller, at han betalte et gebyr på 34 øre, hver gang han købte et rugbrød i Lagkagehuset i Virum.

Før nytår kunne butikker opkræve et gebyr på betalinger med udenlandske betalingskort som Visa og Mastercard, og da Palle Kronholm betaler med Mastercard, vidste han godt at der var et gebyr - men han vidste også, at gebyret blev afskaffet ved årsskiftet.

Derfor undrede det ham, at han 3. januar fortsat skulle betale 40 kroner og 34 øre for et rugbrød til 40 kroner. Det samme skete 7. og 9. januar, og selv om han flere gange gjorde butikken opmærksom på fejlen, forsvandt de 34 øre først 11. januar, fortæller han til DR.

- Jeg synes ikke, det er rimeligt over for forbrugeren, når der nu er en lovgivning, der fortæller, at man ikke skal betale gebyret mere, siger Palle Kronborg.

Deri er Lagkagehusets marketingdirektør, Mads Brinks, enig: Han forklarer til DR, at bagerkæden ved en fejltagelse har trukket gebyret ulovligt nogle tusind gange i det nye år, fordi kædens betalingsterminaler i butikkerne ikke er blevet opdateret hurtigt nok.

- Det er drønærgerligt, for det giver en ubehagelig situation for kunden, når vi tager et gebyr, vi ikke har krav på, siger han
til DR - og lover, at hvis man som kunde gerne vil have sine penge tilbage, så refunderer Lagkagehuset gebyret, hvis man bare kommer ned med bonen i butikken.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Så er øl-is fra Thy klar

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Nyhedsbrev

Skare vil udvide sin kødfabrik

Online Avis Arkiv

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Carlsberg-kontor ransaget

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

Send til en kollega

0.269