23948sdkhjf

Skulderklap til bornholmsk pasta

Pastarigets produkter har kun været på markedet i godt et år og er netop blevet præmieret for "overlegen høj kvalitet".
Pastariget er blandt vinderne af Børsens årets Fødevarepris 2010. Finn Harild og Susanne Bloch er parret bag den succesrige historie om hvordan en gammel bornholmsk adelsgård er blevet rammen om en velsmagende pasta i gourmetkvalitet. Pastaen er lavet af lokalt dyrket durumhvede, der kan dokumenteres bæredygtig.

- Et fantastisk skulderklap. I denne branche er det nemlig ikke nok, at man selv ved man laver et fantastisk produkt. Vi må indrømme, at vi har meget svært ved at få armene ned, fortæller en meget stolt og glad Susanne Bloch og fortsætter:

- At få tildelt Børsens Fødevare Diplom 2010 af et panel bestående af så mange dygtige kokke, er fantastisk og bekræfter os i, at vi gør det rigtige. Måske er det her starten på en bevægelse, hvor der er prestige i at handle og spise kvalitetsfødevarer, præcis som at eje den rigtige bil og de moderigtige jeans, det skal give anseelse at spise kvalitetsfødevarer.

Blandt de øvrige vinderprodukter er blandt andet friskost fra Løgismose, Naturmælk, røget laks fra Fanø og friskmalet mel fra Majbøllegaard. Hovedprisen gik til den økologiske Jersey græskalv.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078