Så er Oles landpizza rykket ind til byen

Økologisk succes klar med udvidelse

Efter at have fået kæmpestor succes med at sælge hjemmelavede økopizzaer fra sin gård, på diverse festivaler og hos udvalgte supermarkeder er Ole Christian Nielsen, indehaver af Oles Gård i Hammel ved Aarhus, nu også klar med et decideret spisested.

I Studsgade i Aarhus har han netop åbnet Oles Gård, en aflægger af den "rigtige" gård godt 30 kilometer derfra.

- Ideen var i starten, at byen skulle trækkes på landet, og det lykkedes rent faktisk. Vi anede ikke en skid om det, vi havde en noget skeptisk bankmand, men pludselig blev vi bare væltet af folk, der tog turen ud på de mørke småveje bare for at hente pizza. Nu er turen kommet til at trække landet ind til byen, forklarer 39-årige Ole Christian Olesen til Århus Stiftstidende.

Hans pizzaeventyr begyndte i 2015 på musikfestivalen Northside i Aarhus, hvor han i løbet af tre dage solgte næsten 1.300 pizzaer. Det var med til at skabe ham et navn, som siden har fået folk til at valfarte ud til Oles Gård, hvor han fredag efter fredag har sørget for store mængder pizza. Ingredienserne kommer fra fra gårdens egne dyr og grøntsager, og i takt med succesen har han også etableret en produktion af frysepizzaer, som nu sælges til cirka 25 supermarkeder.

I det nye spisested i Studsgade kommer pizzaerne ud af en nybygget, brændefyret ovn. Stedet tilbyder kaffe og hjemmebagt surdejsbrød med ost om morgenen, hvorefter pizzaerne og diverse håndmadder tager over til frokost - og så naturligvis med pizza i højsædet om aftenen, skriver Århus Stiftstidende.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Bo Efins
Besøgte Ole's landpizza onsdag 14. feb. 2018.
Den ringeste pizza nogensinde. Tynd - meget tynd knækbrødsdej, og fyld der ikke smagte af noget somhelst. Dejlig duft var der heller ikke noget af - og ovnen var ikke rigtig varm - det måtte den have været, for pizzaen var lunken.
Hvis man har smagt rigtigt italiensk pizza; vil skuffelsen være enorm.
Prisen kr. 125, er helt hen i vejret, og man må have en over pretensiøs holdning, til egne evner.

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Plantefarsen sejrer i supermarkederne

En statistik på årets Michelin-dag: Branchen vokser i Danmark

Emballage viser vej til skraldespanden

Uens kommunale affaldssorteringer gjorde opgaven svær for Coop.

Regler og afgifter får os til at smide mere mad ud

Friske, spiselige varer ryger ud, fordi bureaukrati gør det dyrt og svært at donere eller sælge dem videre. Fødevareministeren vil se på forhindringerne.

Vinsælgere melder udsolgt af prins Henriks vin

Hartmann-direktør død efter tragisk ulykke

Nyhedsbrev

Vestjyder vil tænke nyt om fødevarer

Smarties' bagmænd solgte vand for over 50 milliarder

Ny Kina-fabrik skal gøre Danish Crown lynhurtig

Rod i Food Supply Magazine

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

- Annulleret kæmpeudbud bør få store konsekvenser

Kaos har ramt madkontrakt til 1,6 milliarder

Både Hørkram og Dansk Cater overvejer at gå rettens vej

Capnova opruster på foodfronten

Gør klar til at pumpe endnu flere millioner ind i fødevarebranchen

Rekordmange konkurser blandt hovedstadens restauranter

Små destillerier får økonomisk hjælp fra staten

Det nye Noma kan generobre pladsen som verdens bedste

Mejeri-udvidelse giver tro på fremtiden

Arla-mejeriet i Bislev får haller for 30 millioner kroner

Private dining udfordrer restauranter

Ny trend tager også kampen op mod cateringvirksomheder

Danskerne sidder tungt på verdensrekorden i økologi

Dansk Supermarked kritiseres for dårligt arbejdsmiljø

Norsk pizzagigant sagsøger små danske pizzeriaer

De må ikke hedde det, de hedder

Sådan laver man Nordens bedste sild

Dagrofa skal have ny topchef

Farvel til Per Thau - bestyrelsesformand overtager ledelsen

Catering-firmaer klar med nye kalve

Mayo med skimmel tilbagekaldes

Salmonella i marineret kyllingebryst

Carlsberg solgte færre øl i 2017 - men flere specialøl

Carlsberg køber Grækenlands næststørste bryggeri

Dr. Oetker skifter direktør

Urenheder i piskefløde fra Naturmælk

To danske bryggerier med i verdenseliten

Skimmel på spil i øko-mayonnaise

Snacks er trukket tilbage fra butikkerne

Salatblandinger trækkes tilbage efter fund af listeria

EU langer ud efter Danmark for at sælge illegal feta

Se alle Medlemmernes egne nyheder

CNC spåntagende bearbejdning

SMC Danmark A/S certificerer partner med speciale i trykluft

Netværksmøde i Danish Water Technology Group, 8. marts

Giv datakraft til dine medarbejdere - Power BI og Business Intelligence

Årets event om produktionsplanlægning – kom til ROB-EX Brugerdag 2018

Flowmåler i rustfrit stål – præcision til udfordrende miljøer

CASE: Energirapporter som investeringsværktøj!

Finder Master interface modul med serie 39 interface relæer.

Kom og besøg INTERNORGA 2018 i Hamborg!

Masser af potentiale i frivillige kæder

Danske automationsvirksomheder sakker bagud i digitaliseringen

Fem ting du som kandidat skal huske på LinkedIn

Kundearrangement os JPBC

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Netværksmøde i Danish Food Tech Group & Danish Fish Tech Group d. 1. marts

Ny højkvalitets Aktuator med Industrielt Ethernet!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Fødevareproducent få konkret viden om dataudnyttelse og sensorer!

Skal der tryk på?

SMC ansætter ny konsulent til Vestjylland

Steril luft til følsomme produktionsområder

Lagafors påtager sig stor og krævende opgave fra Skandinaviens førende prod...

Scanvaegt Systems præsenterer ny, high-speed portioncutter

Slangepumper fra Verder A/S

Stigende råvarepriser presser de franske fødevareproducenter

Send til en kollega

0.221