Så er Oles landpizza rykket ind til byen

Økologisk succes klar med udvidelse

Efter at have fået kæmpestor succes med at sælge hjemmelavede økopizzaer fra sin gård, på diverse festivaler og hos udvalgte supermarkeder er Ole Christian Nielsen, indehaver af Oles Gård i Hammel ved Aarhus, nu også klar med et decideret spisested.

I Studsgade i Aarhus har han netop åbnet Oles Gård, en aflægger af den "rigtige" gård godt 30 kilometer derfra.

- Ideen var i starten, at byen skulle trækkes på landet, og det lykkedes rent faktisk. Vi anede ikke en skid om det, vi havde en noget skeptisk bankmand, men pludselig blev vi bare væltet af folk, der tog turen ud på de mørke småveje bare for at hente pizza. Nu er turen kommet til at trække landet ind til byen, forklarer 39-årige Ole Christian Olesen til Århus Stiftstidende.

Hans pizzaeventyr begyndte i 2015 på musikfestivalen Northside i Aarhus, hvor han i løbet af tre dage solgte næsten 1.300 pizzaer. Det var med til at skabe ham et navn, som siden har fået folk til at valfarte ud til Oles Gård, hvor han fredag efter fredag har sørget for store mængder pizza. Ingredienserne kommer fra fra gårdens egne dyr og grøntsager, og i takt med succesen har han også etableret en produktion af frysepizzaer, som nu sælges til cirka 25 supermarkeder.

I det nye spisested i Studsgade kommer pizzaerne ud af en nybygget, brændefyret ovn. Stedet tilbyder kaffe og hjemmebagt surdejsbrød med ost om morgenen, hvorefter pizzaerne og diverse håndmadder tager over til frokost - og så naturligvis med pizza i højsædet om aftenen, skriver Århus Stiftstidende.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Bo Efins
Besøgte Ole's landpizza onsdag 14. feb. 2018.
Den ringeste pizza nogensinde. Tynd - meget tynd knækbrødsdej, og fyld der ikke smagte af noget somhelst. Dejlig duft var der heller ikke noget af - og ovnen var ikke rigtig varm - det måtte den have været, for pizzaen var lunken.
Hvis man har smagt rigtigt italiensk pizza; vil skuffelsen være enorm.
Prisen kr. 125, er helt hen i vejret, og man må have en over pretensiøs holdning, til egne evner.

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Mosteri har mistet hele kapitalen

Rejsegilde: Carlsberg støbte bajere ned i fundamentet

Nyt hovedsæde bliver 15.585 kvadratmeter stort og forbindes direkte til Carlsberg Laboratorium under jorden

Forbud mod transfedt i dansk mad virker

Toms ramt af metalstykker i lakrids

Fisker scorede kassen på populære sild

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Nyhedsbrev

Ny koncernchef i Dagrofa

Nuværende Arla-direktør skal være topchef

Adival har vokseværk

Travlhed kræver ekstra kvadratmeter til fabrikken i Billund.

Efter 15 år: Nu får kornet sit eget hus

Muggen mousse: Kæde trækker dessert tilbage

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Slagterikoncern bløder i 2017-regnskab

Hård konkurrence har presset priserne og efterlader gigant med underskud

Pas på plast i Party-pølserne

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Kunder presser McDonald’s til at droppe plastiksugerør

Østjyske orm og gærflager på Folkemødet

For fulde huse inviterede de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus til debat på Folkemødet om udvikling af fremtidens fødevareløsninger

Ugens grin: Weekend-arbejde

Klumme: Hvad skal i indkøbskurven i 2030?

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Smartbake opruster med køb af øko-producent

Bagerikoncernen får med opkøbet en stor bid af markedet for økologisk brød til københavnske hoteller, restauranter og cateringvirksomheder

Kongsbak satser på Hanstholm

Firmaet Jacob Kongsbak Lassen flytter sin produktion af røget fisk fra Malmø til Hanstholm snarest

Coop skaber internationalt kaffebrand

En ny kaffe af ekstra høj kvalitet, produceret med stort ansvarlighedsaspekt har givet ordrer til Coops afrikanske risteri fra blandt andet USA, Kina og Holland

Passioneret ismand skummer fløden på vegansk satsning

Østlige øko-markeder har potentiale

Mere udstyr til de små bryggerier

Ledigheden helt i bund blandt mejeriledere

Kaffekæde koster rigmand kassen

Thisted Bryghus lancerer VM-øl til danske fodboldfans

Rekordsalg: Danskerne hungrer efter kammerjunkere

Dragsbæk dalede i top og bund

Tidligere slikdirektør skal nu styre madaffald

Publikumsrekord på Ølfestival 2018

Nu risikerer 35.000 virksomheder tvangsopløsning

Danmark må beholde særregel om mindre nitrit i kødpålæg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sommerudflugt til Egeskov Slot

Iværksætter automatiserer årsregnskabet, så hun har mere tid til madpakker

Sommerferien står for døren!

Siemens SIRIUS ACT trykknapper - robuste, smarte og fleksible

Ny medarbejder hos norm-teknik

Ejner Hessel A/S og deres valg af lagerautomat er igen faldet på ClassicMat™

Højtryks nåleventil med mikrometer håndtag

- Stemningen og atmosfæren var helt unik sammenlignet med andre steder, vi har været

Eksporter intelligente 3D-modeller til Revit fra Inventor, Solidworks og CREO.

Vil du udvide dit salg til drikke- og fødevareindustrien i Indien?

Svejsehuset A/S giver ordet “svejserobot” en helt ny betydning!

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af lodderøg hos Nordic Power Converters

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Se mere om én af de seneste kraner vi har leveret - denne gang med en unik eltalje

Et stærkt samspil mellem produkt og teknologi

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Garanteret tør trykluft

Interne varenumre - er det et problem?

Har du ikke tid eller plads til at grille?

Effektivt luftskifte uden trækgener i restaurant

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kobbernitter garanterer fastgørelse i høj kvalitet.

Ny produktoversigt tilgængelig på DAN-doors.dk!

Automationsdag et hit

Fibox A/S præsenterer profil video

Send til en kollega

0.26