23948sdkhjf

Så er Oles landpizza rykket ind til byen

Økologisk succes klar med udvidelse
Efter at have fået kæmpestor succes med at sælge hjemmelavede økopizzaer fra sin gård, på diverse festivaler og hos udvalgte supermarkeder er Ole Christian Nielsen, indehaver af Oles Gård i Hammel ved Aarhus, nu også klar med et decideret spisested.

I Studsgade i Aarhus har han netop åbnet Oles Gård, en aflægger af den "rigtige" gård godt 30 kilometer derfra.

- Ideen var i starten, at byen skulle trækkes på landet, og det lykkedes rent faktisk. Vi anede ikke en skid om det, vi havde en noget skeptisk bankmand, men pludselig blev vi bare væltet af folk, der tog turen ud på de mørke småveje bare for at hente pizza. Nu er turen kommet til at trække landet ind til byen, forklarer 39-årige Ole Christian Olesen til Århus Stiftstidende.

Hans pizzaeventyr begyndte i 2015 på musikfestivalen Northside i Aarhus, hvor han i løbet af tre dage solgte næsten 1.300 pizzaer. Det var med til at skabe ham et navn, som siden har fået folk til at valfarte ud til Oles Gård, hvor han fredag efter fredag har sørget for store mængder pizza. Ingredienserne kommer fra fra gårdens egne dyr og grøntsager, og i takt med succesen har han også etableret en produktion af frysepizzaer, som nu sælges til cirka 25 supermarkeder.

I det nye spisested i Studsgade kommer pizzaerne ud af en nybygget, brændefyret ovn. Stedet tilbyder kaffe og hjemmebagt surdejsbrød med ost om morgenen, hvorefter pizzaerne og diverse håndmadder tager over til frokost - og så naturligvis med pizza i højsædet om aftenen, skriver Århus Stiftstidende.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078