Så er Oles landpizza rykket ind til byen

Økologisk succes klar med udvidelse

Efter at have fået kæmpestor succes med at sælge hjemmelavede økopizzaer fra sin gård, på diverse festivaler og hos udvalgte supermarkeder er Ole Christian Nielsen, indehaver af Oles Gård i Hammel ved Aarhus, nu også klar med et decideret spisested.

I Studsgade i Aarhus har han netop åbnet Oles Gård, en aflægger af den "rigtige" gård godt 30 kilometer derfra.

- Ideen var i starten, at byen skulle trækkes på landet, og det lykkedes rent faktisk. Vi anede ikke en skid om det, vi havde en noget skeptisk bankmand, men pludselig blev vi bare væltet af folk, der tog turen ud på de mørke småveje bare for at hente pizza. Nu er turen kommet til at trække landet ind til byen, forklarer 39-årige Ole Christian Olesen til Århus Stiftstidende.

Hans pizzaeventyr begyndte i 2015 på musikfestivalen Northside i Aarhus, hvor han i løbet af tre dage solgte næsten 1.300 pizzaer. Det var med til at skabe ham et navn, som siden har fået folk til at valfarte ud til Oles Gård, hvor han fredag efter fredag har sørget for store mængder pizza. Ingredienserne kommer fra fra gårdens egne dyr og grøntsager, og i takt med succesen har han også etableret en produktion af frysepizzaer, som nu sælges til cirka 25 supermarkeder.

I det nye spisested i Studsgade kommer pizzaerne ud af en nybygget, brændefyret ovn. Stedet tilbyder kaffe og hjemmebagt surdejsbrød med ost om morgenen, hvorefter pizzaerne og diverse håndmadder tager over til frokost - og så naturligvis med pizza i højsædet om aftenen, skriver Århus Stiftstidende.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Bo Efins
Besøgte Ole's landpizza onsdag 14. feb. 2018.
Den ringeste pizza nogensinde. Tynd - meget tynd knækbrødsdej, og fyld der ikke smagte af noget somhelst. Dejlig duft var der heller ikke noget af - og ovnen var ikke rigtig varm - det måtte den have været, for pizzaen var lunken.
Hvis man har smagt rigtigt italiensk pizza; vil skuffelsen være enorm.
Prisen kr. 125, er helt hen i vejret, og man må have en over pretensiøs holdning, til egne evner.

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Frugtfirma udvider ejerkredsen

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Hungry er på pengejagt

Online Avis Arkiv

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebelastning med Waterbags

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

RS Components lancerer History Makers-podcast

Skab tillid med klima ikon

Gå ikke glip af verdens største WindEnergy messe!

KTR BoWex Buetandskoblinger

Acton Roadshow 2018, slut for denne gang - Men vi ses måske senere på året!!

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her og bliv inspireret!

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiA...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Send til en kollega

0.25