23948sdkhjf

Brimas udvider forretningen

Stigende ordretilgang får den østjyske smede- og maskinfabrik til at udvide produktionsarealet. Samtidig suppleres forretningen med glasblæsning af rustfrie emner.
Den Østjyske Smede- og Maskinfabrik, Brimas A/S udvider produktionsarealet med 1500m2.

- Det er særdeles positivt, at ordretilgangen fortsætter med at stige. I forlængelse heraf er det nødvendigt med mere plads for, at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på virksomhedens produkter, udtaler adm. direktør Thomas Iversen.

Med den nye produktionshal får virksomheden mulighed for at håndtere større og tungere emner, idet hallen får en højde på 6 meter med fuld traverskran-dækning.

Nyt forretningsområde til fødevarekunder
Brimas A/S er leverandør af specialopgaver i rustfri stål til fødevareindustrien. En stor del af de rustfrie produkter overfladebehandles med glasblæsning, men Brimas har hidtil kun været i stand til selv at glasblæse mindre emner. Det har man nu taget konsekvensen af og investeret i et topmoderne anlæg, der skal installeres i den nye produktionshal.

- Vi lever af, at være hurtige og effektive og samtidig levere den kvalitet som kunden ønsker. Glasblæsning er blevet en større og større del af opgaverne i det rustfrie segment, hvorfor det er absolut nødvendigt, at vi har denne kompetence i eget hus, forklarer direktøren.

Herudover har virksomheden investeret i en fuldautomatisk pladeafgratningsmaskine, igen for at imødekomme et stadig større krav fra producenterne af maskiner til fødevaresektoren.

- Indtil nu har vi afgratet manuelt, men pga. de høje lønomkostninger er vi nødt til at automatisere og optimere produktionsapparatet, supplerer Peter Iversen.

Fokus på leveringssikkerhed
Han oplyser desuden, at virksomheden netop har ansat Bettina Tielemans, som får ansvaret for at opretholde den høje leveringssikkerhed i takt med den øgede omsætning og efterspørgsel. Hun komme dermed til at varetage firmaets opgaver vedr. vareindlevering samt intern og ekstern logistik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062