Easis skovler nye kunder ind

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Direktøren har det fint med, at flere konkurrenter dukker op

Både i Danmark og på eksportmarkederne vil flere og flere forbrugere have fødevarer uden tilsat sukker. Det mærker man hos Aarhus-virksomheden Easis, der de seneste dage har deltaget på Europas største fagmesse for slik, kager, marmelade og alskens andre søde sager, ISM i Köln.

På messen i Tyskland skiller Easis sig ud fra mængden ved at producere et bredt sortiment af is, yoghurt, slik og meget andet uden tilsat sukker. Og det giver succes.

- Siden ISM åbnede i søndags, har vi fået kontakt til flere hundrede nye potentielle kunder. Så jeg er sikker på, at vi vil fortsætte den gode kurve fra sidste år, hvor vores eksport kom op i indeks 157 i forhold til året før, fortæller Easis-direktør Thomas Møberg.

Easis deltog også på ISM i 2017, og Thomas Møberg kan konstatere, at der i år er flere konkurrenter med "no addded sugar"-produkter på messens stande.

- Men det er fint nok. Dermed har vi også fået flere kolleger. Det er med til at løfte "no added sugar"-kategorien op i et højere leje, siger han.

Størst interesse viser kunderne ifølge direktøren for Easis' is, barer, chips og morgenmadsprodukter uden tilsat sukker. Men også forskellige sødemidler, som virksomheden sælger i ren form, er der god efterspørgsel på.


Dansk fællesstand
Easis deltager på ISM sammen med otte andre virksomheder via en dansk fællesstand arrangeret i et samarbejde mellem Dansk Industri og netværket Bio Aus Dänemark.

Også netværkets administrator, Malene Aaris, som er med på ISM for 10. gang, har lagt mærke til "no added sugar"-trenden.

- Det er meget tydeligt her på messen, at der kommer flere af de produkter. Man skal tage betegnelsen meget bogstaveligt. Der er ikke tale om sukkerfri produkter, men om produkter uden tilsat sukker. For eksempel er mange barrer i kategorien lavet på basis af dadler, som fra naturens hånd indeholder en del sukker, påpeger hun.

Ifølge Thomas Møberg er kun omkring 15 procent af slutkunderne diabetikere, som efter lægernes råd skal undgå sukker. De 85 procent er ikke diabetikere, men vælger selv at købe fødevarer uden tilsat sukker.

Især den yngre aldersgruppe med forbrugere mellem 16 og 34 år har Easis godt fat i, oplyser direktøren.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

WeDoBurgers lukker og slukker

Grise strømmer til danske slagterier

Rekordsalg af is og sodavand

Nu vil fødevarekæmper halvere madspildet

En lang række store virksomheder går sammen i nyt initiativ

Smartbake skifter til måltidskasse-ekspert

Bagerikoncernen har indgået millionaftale med RetNemt

Nordisk Tang scorer et "større millionbeløb"

Nu skal der sættes fart på at udnytte kæmpestort potentiale

Nyhedsbrev

Svindelforebyggelse gælder nu også emballagen

Mange emballager er dog så avancerede, at det er svært at snyde

Økologisk æbleproduktion crowfundede sig til 1,4 millioner kroner på seks timer

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Daka lukker jysk blodfabrik

Mængden af blod er halveret på 10 år

1.260 pakker jordbæryoghurt trukket tilbage

1

Daloon-ulykke: Mand kunne ikke komme ud af vaskemaskine

Asparges: Overskud på 100 millioner er væk

Mors holder DM i østersgastronomi

Ugens grin: Hævnen er sød

Smukfests overskudsmad bliver til 6.250 måltider

Så bliver der igen brygget øl i Vrå

Daloon-ulykke: Mand er død af sine kvæstelser

Københavns Madhus får ny direktør

Bryggerier sælger godt i varmen

1

Smukfest bruger kaffegrums i sæben

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Sushi-fisk fra Thy i stor skala

Opdræt: Sashimi Royal, der opdrætter Yellowtail Kingfish i et saltvandsbrug i Hanstholm, er i omdrejninger

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

Giftigt mel tilbagekaldes

Kødproducenter vil også være kødfri

Just Eat vil også levere morgenmad

Plyndrede lastbil for chips til 80.000 kr.

Coop tilbagekalder frikadellepølser på grund af gas

Guld til dansk likør

Fødevarekoncern om 2017: Forfærdeligt

Svaneke Bryghus får ny direktør

Æggefirma ser millionpotentiale i proteindrik

Direktør går fra øllet til rejerne

Tørke: Bornholmerne må undvære lokale grøntsager

Fire venner har startet bryghus i Farum

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Produktiviteten taber pusten, når omsætningen stiger

Stor interesse for dansk fødevareeksport på den årlige eksportdag 7. september i Skanderborg

Integration mellem konstruktions- og beregningssoftware optimerer udviklingsprocessen

Har du set Davit-kranerne fra amerikanske Thern?

SMC's nye trådløse fieldbussystem kombinerer hastighed og sikkerhed

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvorfor ikke et automationsnetværk, hvor alle kan kommunikere ?

Automatik 2018

Fibox A/S præsenterer profil video

EFFEKTIV nedkøling af kølerum

David er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Ny medarbejder søges!

Automatik 2018

Korrekte stamdata på den lette måde

Kvalitet optimering med state-of-the-art vakuumkøling

Online konfigurator til ventilmanifold

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Stor transportør

Egatec sætter to nye robotter på skolebænken

Lad os foretage din prøvelastning med vores Waterbags

Nye induktive sensorer i ICB-serien med integreret IO-link kommunikation – ...

YASKAWA finder du hos ZF Danmark

Nomo - En del til den rigtige løsning! - Alt i lejer

Nyt kompensator katalog fra WILLBRANDT Gummiteknik

Ønsker du stor brudstyrke for glas? Så leverer vi Hærdet glas

Send til en kollega

0.201