Easis skovler nye kunder ind

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Direktøren har det fint med, at flere konkurrenter dukker op

Både i Danmark og på eksportmarkederne vil flere og flere forbrugere have fødevarer uden tilsat sukker. Det mærker man hos Aarhus-virksomheden Easis, der de seneste dage har deltaget på Europas største fagmesse for slik, kager, marmelade og alskens andre søde sager, ISM i Köln.

På messen i Tyskland skiller Easis sig ud fra mængden ved at producere et bredt sortiment af is, yoghurt, slik og meget andet uden tilsat sukker. Og det giver succes.

- Siden ISM åbnede i søndags, har vi fået kontakt til flere hundrede nye potentielle kunder. Så jeg er sikker på, at vi vil fortsætte den gode kurve fra sidste år, hvor vores eksport kom op i indeks 157 i forhold til året før, fortæller Easis-direktør Thomas Møberg.

Easis deltog også på ISM i 2017, og Thomas Møberg kan konstatere, at der i år er flere konkurrenter med "no addded sugar"-produkter på messens stande.

- Men det er fint nok. Dermed har vi også fået flere kolleger. Det er med til at løfte "no added sugar"-kategorien op i et højere leje, siger han.

Størst interesse viser kunderne ifølge direktøren for Easis' is, barer, chips og morgenmadsprodukter uden tilsat sukker. Men også forskellige sødemidler, som virksomheden sælger i ren form, er der god efterspørgsel på.


Dansk fællesstand
Easis deltager på ISM sammen med otte andre virksomheder via en dansk fællesstand arrangeret i et samarbejde mellem Dansk Industri og netværket Bio Aus Dänemark.

Også netværkets administrator, Malene Aaris, som er med på ISM for 10. gang, har lagt mærke til "no added sugar"-trenden.

- Det er meget tydeligt her på messen, at der kommer flere af de produkter. Man skal tage betegnelsen meget bogstaveligt. Der er ikke tale om sukkerfri produkter, men om produkter uden tilsat sukker. For eksempel er mange barrer i kategorien lavet på basis af dadler, som fra naturens hånd indeholder en del sukker, påpeger hun.

Ifølge Thomas Møberg er kun omkring 15 procent af slutkunderne diabetikere, som efter lægernes råd skal undgå sukker. De 85 procent er ikke diabetikere, men vælger selv at købe fødevarer uden tilsat sukker.

Især den yngre aldersgruppe med forbrugere mellem 16 og 34 år har Easis godt fat i, oplyser direktøren.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ægtepar stopper: Hornbeer er sat til salg

Fuglsang Bryggeri på vej med nyt tapperi

Stauning Whisky fejrer nybyggeri med musikfestival

Madværkstedet vender tilbage

Københavnsk fødevaremesse har sat datoer på

Arla klar med ny bestyrelsesformand

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Nordex-overskud styrtdykkede

Mange anvendelser for kunstig intelligens i fødevarer

Kunstig intelligens skal finde morgendagens supergær

Projekt til 28 millioner kroner hjælper Carlsberg med nye øltyper

Gumlink henter millioner via Tyrkiet

Hanegal: Vi skal ikke have for mange maskiner

- Det kan også blive for automatisk. mener ledelsen

Food Innovation House gør klar til åbningsfest

Konservesfabrik har stadig rød bundlinje

Dundrende underskud hos Aasted

Øko-hippier fra Løvens Hule rejser nye millioner

Bryggerier holder fest uden alkohol

Alkoholfri øl er en voksende trend og indtægtskilde for bryggerier verden over

Alkoholfri øl skal være billetten til eksport

Svaneke Bryghus vil gøre op med alkoholfri øls dårlige ry

Nu lukker Espersen ned i Fredericia

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

- En skrøne, at man ikke kan dyrke vin i Danmark

Men det kræver ordentligt vejr - og i Skærsågaards tilfælde hjælp fra dygtige, tyske ønologer

Kendt bøfkæde mistede millioner sidste år

Etiket-tjek kan spare en formue

Bornholmsk fiskeekspert delvist solgt

Bryghus på toppen: Udvider bar og restaurant

Ny maskine sætter fart i fristelserne hos Easyfood

Ny bestyrelse i mad-tænketank

Danish Crown tjener flere penge trods pres på priserne

Erhvervsmanden Nils Foss er død - 90 år

Nu kan Arbejdstilsynet tale med ansatte alene

BioMar udvider for 90 millioner i Brande

NTF-Aalborg har skiftet direktør

FødevareDanmark: Stram den lov

Økologisk gourmet-slagteri rykker ind hos Irma

Romkuglemester er vokset yderligere

Pengene strømmer ind hos Gasoline Grill

International hæder til Skjern-gin

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mezzanin til AndrupVin.dk løfter kundearrangementer til nye højder

Søjlesvingkran med elektrisk krøj? Det kan vi selvfølgelig også klare!

Frekvensomformer til elevatorer/lifte?

Skueglas til bl.a. Proces- og Foodindustrien, laves efter kundernes specifikation

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny journalist på Dansk Handelsblad

Besøg os på DK's største udendørs udstilling for transportbranchen - Vestfyn Trækker fra i morgen

Kom og mød os til Vestfyn Trækker i denne weekend

Bonfiglioli snekkegear

Hjemmesider øger salget med klima-ikon!

Nyhed: Integreret kodning ved alle PSENopt II lysgitre fra Pilz

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Oste anlæg til salg

Smurfit Kappa tager endnu et skridt mod opnåelsen af bæredygtighedsmål

40 udstillere samles til Automationsdag

Smart og hurtig montageløsning.

Grib muligheden på Folkemødet 2018

Teknologisk Institut og Berendsen undersøger vaskevand for mikroplast

Vehco sætter fart på væksten gennem ny strategisk ejer AddSecure

Fremtidens robot

JOBOPSLAG: Performance orienteret salgskonsulent til udvikling og opbygning...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Vellykket europæisk konference om udvikling af fødevarer i landdistrikterne

Komplet kasserejser, kassepakke- og palleteringsløsning baseret på Monoblok

Trænger dit sikkerheds hegn også til udskiftning ?

Send til en kollega

0.244