23948sdkhjf

Easis skovler nye kunder ind

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Direktøren har det fint med, at flere konkurrenter dukker op

Både i Danmark og på eksportmarkederne vil flere og flere forbrugere have fødevarer uden tilsat sukker. Det mærker man hos Aarhus-virksomheden Easis, der de seneste dage har deltaget på Europas største fagmesse for slik, kager, marmelade og alskens andre søde sager, ISM i Köln.

På messen i Tyskland skiller Easis sig ud fra mængden ved at producere et bredt sortiment af is, yoghurt, slik og meget andet uden tilsat sukker. Og det giver succes.

- Siden ISM åbnede i søndags, har vi fået kontakt til flere hundrede nye potentielle kunder. Så jeg er sikker på, at vi vil fortsætte den gode kurve fra sidste år, hvor vores eksport kom op i indeks 157 i forhold til året før, fortæller Easis-direktør Thomas Møberg.

Easis deltog også på ISM i 2017, og Thomas Møberg kan konstatere, at der i år er flere konkurrenter med "no addded sugar"-produkter på messens stande.

- Men det er fint nok. Dermed har vi også fået flere kolleger. Det er med til at løfte "no added sugar"-kategorien op i et højere leje, siger han.

Størst interesse viser kunderne ifølge direktøren for Easis' is, barer, chips og morgenmadsprodukter uden tilsat sukker. Men også forskellige sødemidler, som virksomheden sælger i ren form, er der god efterspørgsel på.


Dansk fællesstand
Easis deltager på ISM sammen med otte andre virksomheder via en dansk fællesstand arrangeret i et samarbejde mellem Dansk Industri og netværket Bio Aus Dänemark.

Også netværkets administrator, Malene Aaris, som er med på ISM for 10. gang, har lagt mærke til "no added sugar"-trenden.

- Det er meget tydeligt her på messen, at der kommer flere af de produkter. Man skal tage betegnelsen meget bogstaveligt. Der er ikke tale om sukkerfri produkter, men om produkter uden tilsat sukker. For eksempel er mange barrer i kategorien lavet på basis af dadler, som fra naturens hånd indeholder en del sukker, påpeger hun.

Ifølge Thomas Møberg er kun omkring 15 procent af slutkunderne diabetikere, som efter lægernes råd skal undgå sukker. De 85 procent er ikke diabetikere, men vælger selv at købe fødevarer uden tilsat sukker.

Især den yngre aldersgruppe med forbrugere mellem 16 og 34 år har Easis godt fat i, oplyser direktøren.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Løgismose Meyers klar med ny topchef

Han er hentet fra virksomhedens egen bestyrelse

Jyske sømandschips ligner et kæmpehit

Fødevarestyrelsen indrømmer: Vi har fejlet

Himmerlandskød regner med op imod 50 nye medarbejdere

Sommerens tørke giver små pommes frites

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

SIAL: 17 danske fødevarefirmaer under samme hat i Paris

Online Avis Arkiv

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

Fiskeselskaber slår sig sammen

Gum by Hviid-folk: Vi giver ikke op

Mini-tyggegummifabrik er stadig på vej trods tvangsopløsning

Thorfisk udskyder flytning til næste år

Nestlé har solgt for 432 milliarder i år

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Gærende gløgg kaldt retur

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Så er øl-is fra Thy klar

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Primoreels udstiller igen på Scanpack

Opnå besparelser og effektivisering med 100% elektriske produktionsmaskiner!

Hold buffeen varm med VPD's varmebriks i rustfrit stål

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Vi leverer hver uge nye svingkraner til alle typer virksomheder i hele Danmark

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Har du brug for at din maskine kan bremse sikkert ned?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Kender du indvirkningen på trykluft på fødevaresikkerheden?

Din logistik specialist i Danmark

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

EHEDG + SEEPEX = ”Mere end ren” på FoodTech 2018

R&D inviterer til åbent hus d. 25. oktober

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dorner’s nye AquaGard 7350V2 sanitære transportbånd har forbedret sikkerhed og ydeevne

EffiMat automatiserer onlinebutikkernes lagre

Siemens hjælper med reducering af tidsforbruget med Virtuel Commissionering

Procesanlæg og styretavler til energisektoren

Integrede solceller i tag, facade og glaspartier - på Building Green I Forum

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Flytbare reol beslag til containere

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

Berendsen-vaskeris fremtidsmål er at vaske 100 % med regnvand og genanvendt...

1,5 Ton vs. 125 Ton

Ny konference om Fødevareemballage

Send til en kollega

0.242