23948sdkhjf

Fødevareministeren åbner Foodexpo

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Esben Lunde Larsen dukker op i Herning til endnu større udstilling

Store dele af den danske foodservice-, catering-, hotel-, restaurant- og detailbranche mødes 18.-20. marts i MCH Messecenter Herning, hvor fagmessen Foodexpo foregår. Messen bliver denne gang endnu større end i 2016, så besøgende kan se frem til at gå på opdagelse i 10 haller med omkring 550 udstillere, trendzoner, foredrag og alt det bedste fra den gastronomiske verden.

Den officielle åbning af messen foretages søndag 18. marts af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V). Han åbnede også den seneste Foodexpo i 2016.

- Vi er glade for, at ministeren endnu en gang har valgt at prioritere at deltage i åbningen af Foodexpo. Det giver en god start på tre messedage fyldt med handel, netværksmuligheder og inspiration - det er vi stolte af, at ministeren vælger at tage del i, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard fra MCH.

Masser af aktiviteter og nyheder
I forbindelse med Foodexpo holdes flere prestigefyldte fagkonkurrencer. Således kan besøgende overvære konkurrencer som Årets Kok og Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener, DM i chokolade for kokkelever og Callebaut Chocolate Hero. Derudover holdes også en række detailkonkurrencer for bagere og slagtere.

Nyt hotelkoncept
Det nye hotelkoncept med navnet The Lobby kan også opleves på messen. I samarbejde med trendeksperten Mads Arlien-Søborg omdannes hal H til et inspirerende hotelkoncept, hvor lobbyen bliver et dynamisk og socialt rum, der inviterer til at mødes, arbejde og få en drink. The Lobby præsenterer nogle af udstillernes produkter på en nytænkende måde, som besøgende kan lade sig inspirere af til indretningen i egne butikker, restauranter og hoteller.

På foredragsscenen kan besøgende hente guldkorn fra blandt andre forfatter og blogger Signe Wenneberg, serie-iværksætter Jonathan Løw og sundhedsguruen Umahro Cadogan.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Skare vil udvide sin kødfabrik

Nyhedsbrev

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Online Avis Arkiv

Ugens grin: Rod i regnskabet

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Carlsberg-kontor ransaget

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Slagteri inviterer indenfor

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

700 æsker romkugler på en måned

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

Send til en kollega

0.378