23948sdkhjf

Fødevareministeren åbner Foodexpo

Esben Lunde Larsen dukker op i Herning til endnu større udstilling
Store dele af den danske foodservice-, catering-, hotel-, restaurant- og detailbranche mødes 18.-20. marts i MCH Messecenter Herning, hvor fagmessen Foodexpo foregår. Messen bliver denne gang endnu større end i 2016, så besøgende kan se frem til at gå på opdagelse i 10 haller med omkring 550 udstillere, trendzoner, foredrag og alt det bedste fra den gastronomiske verden.

Den officielle åbning af messen foretages søndag 18. marts af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V). Han åbnede også den seneste Foodexpo i 2016.

- Vi er glade for, at ministeren endnu en gang har valgt at prioritere at deltage i åbningen af Foodexpo. Det giver en god start på tre messedage fyldt med handel, netværksmuligheder og inspiration - det er vi stolte af, at ministeren vælger at tage del i, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard fra MCH.

Masser af aktiviteter og nyheder
I forbindelse med Foodexpo holdes flere prestigefyldte fagkonkurrencer. Således kan besøgende overvære konkurrencer som Årets Kok og Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener, DM i chokolade for kokkelever og Callebaut Chocolate Hero. Derudover holdes også en række detailkonkurrencer for bagere og slagtere.

Nyt hotelkoncept
Det nye hotelkoncept med navnet The Lobby kan også opleves på messen. I samarbejde med trendeksperten Mads Arlien-Søborg omdannes hal H til et inspirerende hotelkoncept, hvor lobbyen bliver et dynamisk og socialt rum, der inviterer til at mødes, arbejde og få en drink. The Lobby præsenterer nogle af udstillernes produkter på en nytænkende måde, som besøgende kan lade sig inspirere af til indretningen i egne butikker, restauranter og hoteller.

På foredragsscenen kan besøgende hente guldkorn fra blandt andre forfatter og blogger Signe Wenneberg, serie-iværksætter Jonathan Løw og sundhedsguruen Umahro Cadogan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079