Fødevareministeren åbner Foodexpo

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Esben Lunde Larsen dukker op i Herning til endnu større udstilling

Store dele af den danske foodservice-, catering-, hotel-, restaurant- og detailbranche mødes 18.-20. marts i MCH Messecenter Herning, hvor fagmessen Foodexpo foregår. Messen bliver denne gang endnu større end i 2016, så besøgende kan se frem til at gå på opdagelse i 10 haller med omkring 550 udstillere, trendzoner, foredrag og alt det bedste fra den gastronomiske verden.

Den officielle åbning af messen foretages søndag 18. marts af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V). Han åbnede også den seneste Foodexpo i 2016.

- Vi er glade for, at ministeren endnu en gang har valgt at prioritere at deltage i åbningen af Foodexpo. Det giver en god start på tre messedage fyldt med handel, netværksmuligheder og inspiration - det er vi stolte af, at ministeren vælger at tage del i, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard fra MCH.

Masser af aktiviteter og nyheder
I forbindelse med Foodexpo holdes flere prestigefyldte fagkonkurrencer. Således kan besøgende overvære konkurrencer som Årets Kok og Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener, DM i chokolade for kokkelever og Callebaut Chocolate Hero. Derudover holdes også en række detailkonkurrencer for bagere og slagtere.

Nyt hotelkoncept
Det nye hotelkoncept med navnet The Lobby kan også opleves på messen. I samarbejde med trendeksperten Mads Arlien-Søborg omdannes hal H til et inspirerende hotelkoncept, hvor lobbyen bliver et dynamisk og socialt rum, der inviterer til at mødes, arbejde og få en drink. The Lobby præsenterer nogle af udstillernes produkter på en nytænkende måde, som besøgende kan lade sig inspirere af til indretningen i egne butikker, restauranter og hoteller.

På foredragsscenen kan besøgende hente guldkorn fra blandt andre forfatter og blogger Signe Wenneberg, serie-iværksætter Jonathan Løw og sundhedsguruen Umahro Cadogan.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Nu lukker Espersen ned i Fredericia

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Kendt bøfkæde mistede millioner sidste år

- En skrøne, at man ikke kan dyrke vin i Danmark

Men det kræver ordentligt vejr - og i Skærsågaards tilfælde hjælp fra dygtige, tyske ønologer

Etiket-tjek kan spare en formue

Bryghus på toppen: Udvider bar og restaurant

Nyhedsbrev

Bornholmsk fiskeekspert delvist solgt

Ugens grin: Sælgeren og fåreflokken

Co-Ro tog et gevaldigt saft-dyk

Men Sun Lolly-producenten sprøjter nye produkter ud i stor stil

Mejerierne hædrede den gode fødevaredebat

Ny maskine sætter fart i fristelserne hos Easyfood

FoodTech sætter viden på menuen

Messen i Herning omdanner i år den ene messehal til Tech City

Ny bestyrelse i mad-tænketank

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danish Crown tjener flere penge trods pres på priserne

- Vores dadelplaner kan blive en kæmpesucces

The Whole Companys Henrik Winther-Olsen klar til produktion i Dubai - kommer måske til at konkurrere med sig selv

Lettelse hos Kohberg: Vi er er på rette spor

Efter et særdeles nedslående 2016 gik det kraftigt frem for brødgiganten i 2017

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Erhvervsmanden Nils Foss er død - 90 år

Coop lukker 16 brugser

Farvel til en række butikker, der gennem en årrække har givet underskud

The Whole Company klar med helt ny serie af frugtsnacks

Koncernen vil indtage udlandet på flere fronter

Dansk Supermarked skifter navn

Ny, nordjysk gin har været oppe i skyerne

25 pubs giver brødre milliongevinst

Nu kan Arbejdstilsynet tale med ansatte alene

BioMar udvider for 90 millioner i Brande

NTF-Aalborg har skiftet direktør

FødevareDanmark: Stram den lov

Økologisk gourmet-slagteri rykker ind hos Irma

Romkuglemester er vokset yderligere

Pengene strømmer ind hos Gasoline Grill

International hæder til Skjern-gin

Gulerødder har bidt sig fast om øko-favorit

Møllerup Gods klar med danske hampefrø

Ellemann-Jensen ny fødevareminister

Dansk familie blev mangemillionærer på Hot n'Sweet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mars Valve Europe A/S på Achema messen i Frankfurt

Measurement Computing (MCC) yder nu gratis support for Linux til deres DAQ enheder

Lene har betalt Damstahls regninger i 40 år

Danmarks største (og hurtigste) slyngrenser!

B6 er også knivskarpe i gummiprodukter!

Energieffektivt materiale til luftfordeling

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Vi har netop fået fornyet den velansete DNV godkendelse for Triflex vibrationsdæmpere

Super HMI touchskærm

Brug Bürkert resistApp og få styr på kemisk resistens i din automationsløsning

ÅF A/S kører topkandidat i stilling

Sikker indgang uden partikler - hurtigt og effektivt!

Prevas har ansat Software Developer, Ralph Eastwood

Har du brug for en yderst fleksibel lagerløsning?

Bliv klogere på den bæredygtige emballageomstilling

Rustfrie fødevarefotoceller der holder

Prevas har ansat Software Developer, Henrik Bach

Automationsdag´18

Opbygning af HACCP-systemer

Læs om de nye muligheder med TIA-portalen version 15

IMA dairy food HASSIA

De helt rigtige løsninger til hårde miljøer

Der er gang i produktionen af vores nye løfteåg til truck hos vores maskinf...

Dansk fællesstand på AgroProdMash 8. – 12. oktober 2018 - skyd genvej til d...

Pilz fortsætter væksten i omsætning og medarbejderantal samt udvider produk...

Send til en kollega

0.266