23948sdkhjf

Dagrofa skal have ny topchef

Farvel til Per Thau - bestyrelsesformand overtager ledelsen
Dagligvarekoncernen Dagrofa tager afsked med koncernchef Per Thau, og bestyrelsesformand Jesper Lok leder i stedet virksomheden, indtil en ny direktør er på plads. Det skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

- Med en ny kapitalstruktur og med nedlukningen af Kiwi går Dagrofa ind i en ny fase. Bestyrelsen har konkluderet, at tidspunktet samtidig er det rette til at finde en ny chef for Dagrofa, siger Jesper Lok.

Bo Rygaard, der er formand for KFI Erhvervsdrivende Fond, en af hovedejerne i Dagrofa, er enig:

- Sammen med bestyrelsen i Dagrofa har vi vurderet, at den næste del af Dagrofas strategiske udvikling skal ske med ny CEO. Rentabiliteten skal forbedres med fokus på at forsyne Danmarks førende fødevaremarkeder med gode produkter og attraktive butikker. Vi er glade for, at Jesper Lok har sagt ja til, midlertidigt, at sætte sig i førersædet, så vi kan tage fat på det arbejde, siger Bo Rygaard.

Selv konstaterer Per Thau:

- Jeg har haft glæden at arbejde sammen med engagerede kolleger i Dagrofa siden 2010. Vi har været på en spændende rejse, præget af store forandringer senest lanceringen af Meny og afviklingen af Kiwi. Jeg ønsker Dagrofa held og lykke på vejen og glæder mig til nye udfordringer.











Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115