Det nye Noma kan generobre pladsen som verdens bedste

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Den tidligere michelinrestaurant genåbner i dag med et nyt koncept i nye lokaler

Når den danske restaurant Noma i dag genåbner med et nyt koncept efter et års lukning, er det med et kæmpestort forventningspres på gryderne.

Restauranten, som er flyttet til nye lokaler på Refshaleøen i København, er nemlig fire gange blevet kåret til verdens bedste - i 2010, 2011, 2012 og 2014.

Noma har dog gode chancer for at indfri forventninger og endnu engang blive kåret af Restaurant Magazine til verdens bedste. Det mener Ole Troelsø, der er madanmelder for Børsen og formand for Danske Madanmeldere.

- Hvis de leverer en vare som det, vi har været vant til, så tror jeg, at Noma har rigtig store chancer for at blive nummer et igen, siger han.

Det skyldes ifølge Ole Troelsø restauranten og køkkenchef René Redzepis kreativitet samt det, at Noma tidligere har været kåret som verdens bedste. Det gør nemlig vejen til jurymedlemmerne kortere.

- Det, de har foretaget sig indtil nu, har været banebrydende - de har ændret mange ting, og det, at de nu slår ind på en anden kurs, formoder jeg bliver lige så stærkt, som det de har gjort før.

- De har masser af kreativitet, erfaring i at gennemføre, og så har de en meget stor goodwill, så jeg tror godt, at de kan indfri forventningerne, siger han.

Drastisk ændring
Nomas nye koncept indebærer, at der arbejdes anderledes med sæsonerne, end det hidtil har været tilfældet. Det indebærer, at menuen ændres drastisk fra sæson til sæson.

I virkeligheden går Noma tilbage i tiden, til noget man gjorde, inden restauranterne fik frysere, forklarer Ole Troelsø.
Man skal dog ikke frygte, at det bliver kedeligt af den grund.

- Jeg tror, at de kommer til at servere noget helt særligt, men hvis de ikke gør det, så bliver de ikke nummer et igen - og så er det lige meget, hvor stor en stjerne René Redzepi er, siger han.

/ritzau/


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ægtepar stopper: Hornbeer er sat til salg

Fuglsang Bryggeri på vej med nyt tapperi

Stauning Whisky fejrer nybyggeri med musikfestival

Madværkstedet vender tilbage

Københavnsk fødevaremesse har sat datoer på

Arla klar med ny bestyrelsesformand

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Nordex-overskud styrtdykkede

Mange anvendelser for kunstig intelligens i fødevarer

Kunstig intelligens skal finde morgendagens supergær

Projekt til 28 millioner kroner hjælper Carlsberg med nye øltyper

Gumlink henter millioner via Tyrkiet

Hanegal: Vi skal ikke have for mange maskiner

- Det kan også blive for automatisk. mener ledelsen

Food Innovation House gør klar til åbningsfest

Konservesfabrik har stadig rød bundlinje

Dundrende underskud hos Aasted

Øko-hippier fra Løvens Hule rejser nye millioner

Bryggerier holder fest uden alkohol

Alkoholfri øl er en voksende trend og indtægtskilde for bryggerier verden over

Alkoholfri øl skal være billetten til eksport

Svaneke Bryghus vil gøre op med alkoholfri øls dårlige ry

Nu lukker Espersen ned i Fredericia

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

- En skrøne, at man ikke kan dyrke vin i Danmark

Men det kræver ordentligt vejr - og i Skærsågaards tilfælde hjælp fra dygtige, tyske ønologer

Kendt bøfkæde mistede millioner sidste år

Etiket-tjek kan spare en formue

Bornholmsk fiskeekspert delvist solgt

Bryghus på toppen: Udvider bar og restaurant

Ny maskine sætter fart i fristelserne hos Easyfood

Ny bestyrelse i mad-tænketank

Danish Crown tjener flere penge trods pres på priserne

Erhvervsmanden Nils Foss er død - 90 år

Nu kan Arbejdstilsynet tale med ansatte alene

BioMar udvider for 90 millioner i Brande

NTF-Aalborg har skiftet direktør

FødevareDanmark: Stram den lov

Økologisk gourmet-slagteri rykker ind hos Irma

Romkuglemester er vokset yderligere

Pengene strømmer ind hos Gasoline Grill

International hæder til Skjern-gin

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mezzanin til AndrupVin.dk løfter kundearrangementer til nye højder

Søjlesvingkran med elektrisk krøj? Det kan vi selvfølgelig også klare!

Frekvensomformer til elevatorer/lifte?

Skueglas til bl.a. Proces- og Foodindustrien, laves efter kundernes specifikation

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny journalist på Dansk Handelsblad

Besøg os på DK's største udendørs udstilling for transportbranchen - Vestfyn Trækker fra i morgen

Kom og mød os til Vestfyn Trækker i denne weekend

Bonfiglioli snekkegear

Hjemmesider øger salget med klima-ikon!

Nyhed: Integreret kodning ved alle PSENopt II lysgitre fra Pilz

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Oste anlæg til salg

Smurfit Kappa tager endnu et skridt mod opnåelsen af bæredygtighedsmål

40 udstillere samles til Automationsdag

Smart og hurtig montageløsning.

Grib muligheden på Folkemødet 2018

Teknologisk Institut og Berendsen undersøger vaskevand for mikroplast

Vehco sætter fart på væksten gennem ny strategisk ejer AddSecure

Fremtidens robot

JOBOPSLAG: Performance orienteret salgskonsulent til udvikling og opbygning...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Vellykket europæisk konference om udvikling af fødevarer i landdistrikterne

Komplet kasserejser, kassepakke- og palleteringsløsning baseret på Monoblok

Trænger dit sikkerheds hegn også til udskiftning ?

Send til en kollega

0.238