23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kødfirma får nyt frostlager

Familiedreven jysk forarbejdningsvirksomhed udvider

Den familiedrevne kødforarbejdningsvirksomhed Slagter Theilgaards hovedkvarter i Esbjerg er i gang med at blive større:

Slagter Theilgaard, der med cirka 60 ansatte primært beskæftiger sig med opskæring og forædling af kød, bliver udvidet med et nyt frostlager. Det skal bruges til opbevaring af de råvarer, der anvendes i den daglige kødproduktion.

Byggeriet bliver opført i totalentreprise af entreprenør- og ingeniørfirmaet Ajcon, der har specialiseret sig i at bygge for fødevareindustrien.

- Byggeteknisk er der fuldt fokus på et højt hygiejneniveau og på at skabe de bedst mulige rammer for et effektivt produktionsflow. Der arbejdes med rengøringsvenlige materialer, teknisk tætte samlinger ved gulv, vægge og tag samt miljøvenlig energiforsyning i form af CO2-køleanlæg. Byggeriet skal leve op til de nyeste standarder indenfor håndtering af fødevarer, konstaterer Ajcon i en pressemeddelelse.

Det nye frostlager skal efter planen være færdigt til sommer.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.142