23948sdkhjf

DDV fylder 30 år

De Danske Vægtkonsulenter har siden 1981 fået opbygget en landsdækkende kæde på 100 afdelinger og etableret sin egen fødevareserie, DDV Food.
Vægttab hænger uløseligt sammen med kostomlægning og er grundtanken for DDV’s koncept, der i år kan fejre 30 års fødselsdag.

- Det er essentielt for DDV’s kostprogram, at man får en ernæringsmæssig rigtigt sammensat kost, der giver fuld dækning af vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Men da kaloriemængden er mindre end det, man tidligere har været vant til at spise, vil man i gennemsnit tabe 1 kilo om ugen helt uden at føle sult. Kodeordet er variation og brug af naturlige råvarer, pointerer DDV’s grundlægger Inge Kauffeldt.

Ud over undervisning og coaching har De Danske Vægtkonsulenter udviklet serien DDV Food, der består af et bredt sortiment af sunde produkter med færre kalorier. De fleste af DDV’s fødevarer er kaloriereduceret med 30 pct. eller mere og forhandles i flere supermarkedskæder landet over.

38 år i branchen
Inge Kauffeldt fejrer i virkeligheden 38 års jubilæum i branchen. Fra 1973 og indtil 1980 var hun nemlig konsulent for WeightWatchers (WW), der dengang var det eneste tilbud om kostomlægning til overvægtige danskere.

Da de gik konkurs i 1980, stod Inge Kauffeldt med mange medlemmer, der var i fuld gang med et vægttabsforløb. Hun tog derfor beslutningen om at udvikle et helt nyt kostprogram, som var tilpasset danske forhold og dansk madkultur.

Danskerne har smidt 4.500.000 kilo
Kostprogrammet blev udviklet i samarbejde med ernæringseksperter og læger, og året efter startede Inge Kauffeldt De Danske Vægtkonsulenter, der siden har hjulpet danskerne af med mere end 4.500.000 kilo.

- Min største ambition er at hjælpe overvægtige til vægttab. Ikke med pulver og piller, men med en kostomlægning, der rent faktisk virker. Jeg har prøvet det, mine konsulenter har prøvet det, og tusindvis af medlemmer har prøvet det – og bevist, at det virker, understreger Inge Kauffeldt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125