23948sdkhjf

Danish Crown Fleisch er en realitet

Det er nu officielt, at Danish Crown ejer Tysklands fjerdestørste slagteri.
Købsaftalen blev indgået i oktober sidste år, men har afventet EU-myndighedernes godkendelse før handlen kunne gennemføres. Den kom søndag og Danish Crown Fleisch er nu en realitet.

3,5 mio. slagtninger årligt
Med 3,5 mio. slagtninger årligt er Danish Crown Fleisch Tysklands fjerdestørste slagteri, og det bliver Steen Sønnichsen, der sætter sig for bordenden som direktør for virksomheden.

- Vi er glade for, at aftalen nu er faldet på plads, og det bliver spændende i den kommende tid at få indblik i virksomhedens detaljer. Vi går nu i gang med at gennemgå tingene minutiøst for at se, om der er ting, der skal ændres for at passe til Danish Crowns drift, siger Steen Sønnichsen.

Danish Crown Fleisch ligger i Essen (Oldenburg) tæt på en række af Danish Crowns øvrige afdelinger i Nordtyskland. Virksomheden har desuden et slagteanlæg i Cappeln nær Oldenburg.

Udelukkende tyske svin
Den nordtyske virksomhed er vokset stærkt gennem en årrække og producerer både til detailhandel, forarbejdningsindustri og eksport. Der slagtes udelukkende tyske svin på de to slagterier, og svineleverancerne sker på baggrund af kontrakter, som Danish Crown overtager ved købet.

- Vi ser frem til at fortsætte det meget tætte samarbejde med de tyske leverandører. Et tysk slagteri til tyske slagtesvin vil give en adgang til markedet, som kommer hele koncernen til gode, siger Steen Sønnichsen.

Facts om Danish Crown Fleisch
  • 2 slagteanlæg (Essen og Cappeln)
  • 1 distributionsselskab
  • 3,5 millioner svineslagtninger årligt



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109