Boserup og Seier slutter burger-eventyret

JuicyB bukker under, selv om "det er den bedste burger, jeg nogensinde har smagt"

Tv-kokken Henrik Boserup og rigmanden Lars Seier Christensen giver op - deres fælles projekt med burgerrestauranten JuicyB lukker, og der bliver således ikke, som tidligere planlagt, gjort forsøg på at rulle konceptet ud til 10 restauranter.

Det fortæller Berlingske Business torsdag med henvisning til, at JuicyB onsdag selv bekræftede situationen på sin Facebook-profil: "Ja, I har hørt rygterne, og de er sande, vi er ved at lukke JuicyB".

Også på Facebook havde Lars Seier Christensen kort forinden meddelt, at han har solgt sin andel:

- Selv om det er den bedste burger, jeg nogensinde har smagt, må jeg erkende, at det ikke er lykkedes at få udviklet og skaleret JuicyB på den måde, vi havde håbet og forventet, og derfor vil jeg hellere fokusere på mine øvrige aktiviteter i restaurationsbranchen, skrev han.

Henrik Boserup lancerede projektet for fem år siden under navnet Juicy Burger, og han fik i 2015 Lars Seier Christensen med som investor. Dengang blev navnet ændret til JuicyB, og indtil for nylig var der to restauranter i København, mens der her på falderebet kun er restauranten i Kødbyen tilbage.

Ifølge Berlingske Business har islændingen Valdimar Geir Halldórsson, der i efteråret blev ansat som direktør i foretagendet, købt både Lars Seier Christensen og Henrik Boserup ud af virksomheden, som i hele sin levetid har givet underskud. Den nye ejer har ifølge Lars Seier Christensen frie hænder til nu at videreudvikle forretningen under et nyt navn.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Ugens grin: Weekend-arbejde

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Kongsbak satser på Hanstholm

Firmaet Jacob Kongsbak Lassen flytter sin produktion af røget fisk fra Malmø til Hanstholm snarest

Smartbake opruster med køb af øko-producent

Bagerikoncernen får med opkøbet en stor bid af markedet for økologisk brød til københavnske hoteller, restauranter og cateringvirksomheder

Klumme: Hvad skal i indkøbskurven i 2030?

Nyhedsbrev

Coop skaber internationalt kaffebrand

En ny kaffe af ekstra høj kvalitet, produceret med stort ansvarlighedsaspekt har givet ordrer til Coops afrikanske risteri fra blandt andet USA, Kina og Holland

Gea Process Engineering slog egne forventninger

Ekstremt vejr: Nordjysk gulerodsavler har mistet millioner

En af landets største producenter af gulerødder, Limfjords Danske Rodfrugter i Himmerland, er i knibe på grund af lange perioder med regn og frost

Færch justerer efter Rema 1000s plaststrategi

Underskud i kageimperium

Selskabet bag blandt andet Dancake og Carletti havde et skuffende 2017.

Stjernekok 3D-printer kødgitter og løgform

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Is og sildemadder: Folkemøde-deltagere stopfodres med delikatesser

Dragsbæk vil huse ny fødevareklynge

Margarineproducenten har købt de tidligere Oticon-bygninger i Thisted og inviterer potentielle samarbejdspartnere indenfor til fælles udviklingsprojekter

Carlsbergs kartel-appel skudt i gang

Kemistuderende brygger øl til Folkemødet

Aalborg Universitet Esbjerg har igen i år leveret øl til på Folkemødet på Bornholm, som kan smages i Ingeniørteltet

Svinkløv-kok kåret som Europas tredjebedste - er klar til VM

Kenneth Toft-Hansen får bronze ved det uofficielle europamesterskab for kokke i den italienske by Torino

Passioneret ismand skummer fløden på vegansk satsning

Danish Food Cluster bygger bro til Israelsk super-klynge

Østlige øko-markeder har potentiale

Mere udstyr til de små bryggerier

Ledigheden helt i bund blandt mejeriledere

Kokkelandsholdet bruger Folkemødet som VM-test

Kaffekæde koster rigmand kassen

Thisted Bryghus lancerer VM-øl til danske fodboldfans

Rekordsalg: Danskerne hungrer efter kammerjunkere

Dragsbæk dalede i top og bund

Tidligere slikdirektør skal nu styre madaffald

Publikumsrekord på Ølfestival 2018

Nu risikerer 35.000 virksomheder tvangsopløsning

Danmark må beholde særregel om mindre nitrit i kødpålæg

Fjerkrækoncern køber op i Frankrig

Carsoe sat til salg

Bliv klar til den bæredygtige emballageomstilling

- Metrobyggeri koster igen Burger King en formue

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger i fødevareindustrien

Magnetventiler fra Burkert

Ny trykvagt fra EGE-Elektronik

SMC stadig i førerposition med ny og forbedret præcisionsslæde

Sådan reduceres tidsforbruget for Motion-programmering!

IMA dairy food HAMBA

Udskæring af paté - Salicath ApS

Find din nye medarbejder med garanti

Kunden var bagud med produktionen, så vi kørte ud med det samme

Det er ikke altid størrelsen… 

PALOMAT® styrker salgsteamet

Bare fordi sko skal være sikre, må de godt være lidt smarte…

En lækker ske i låget er ikke en by i Rusland

DIAP byder velkommen til nye danske distributører

Buk, form og udret alle tænkelige kontourer - IP Maskiner

Fuld fart på Gibotech

Intelligent energistyring som en del af det digitale workflow i Siemens TIA-portal

SMC lancerer deres mest kompakte cylinder med indbygget føring

Endnu et rekordår for SMC

Enkeltpunktsmøring, Perma Nova

Succesen fra ÅF i Sverige udnyttes nu også i den danske forsyningsbranche

JOBOPSLAG: Handelselev (Odense)

Oplev GOM CT hos Zebicon

Miniature gear fra ZF Danmark

Send til en kollega

0.232