23948sdkhjf

Stærkt dansk krydderi på Anuga FoodTec

| Af Simon Dinsen Hansen | Tip redaktionen om en historie

Cirka 70 danske maskin- og teknikproducenter til fødevareindustrien er med på stor messe i Køln

Der kommer et solidt drys dansk krydderi i den samlede messe-menu, når der skrues op for årets udgave af Anuga FoodTec i Køln i dagene 20.- 23. marts.

Messen foregår hvert tredje år og er målrettet de globale fødevareproducenter og deres leverandører, og omkring 70 danske virksomheder er med på messen. 

I 2015-udgaven af messen var 45.000 besøgende fra 139 lande med på de fire messedage, hvor 1.500 udstillere satte fokus på de seneste udviklinger inden for fødevareforarbejdning, fødevareemballage, sikkerhed og analyse, fødevareingredienser og service.

Samme scene er sat i år. 

Cabinplant, som leverer procesløsninger til fødevareindustrien, er med i det danske udstillerfelt og er klar med tre store nyheder på Anuga FoodTec.

Det gælder dels en enkel løsning til at overvåge ydelse og indsamle relevante data til optimering af proceslinjer, dels en automatisk “Sausage Depositor", som reducerer det manuelle arbejde signifikant, og dels en "Continuous Liquid Filler" med præcis højhastigheds-påfyldning af væsker med små partikler i dåser, glas etc.

Fra kaos til trimmet pakning 
Når det handler om pakning af pølser, så foregår det i følge Cabinplant normalt på arbejdskraft-intensive anlæg, hvor operatørerne sørger for, at pølserne ligger på rad og række, klar til at blive pakket. Den rolle kan Cabinplants Sausage Depositor nu overtage, grundet den skånsomme håndtering og hurtig tilpasning til forskellige pølsetyper og pakningsstørrelser.

Sausage Depositor’en kan anvendes til pølser, cocktailpølser, kødboller eller tilsvarende produkter. Den ensretter effektivt pølser og kan håndtere flere lag af produkter og i forskellige størrelser. En særligt nænsom og vibrerende løsning sorterer og fører pølserne frem. Det reducerer antallet af pølser, der går i stykker, til næsten nul mod normalt fem procent spild med traditionelle pakkesystemer.

Michael Falck Schmidt, salgsdirektør hos Cabinplant, oplyser, at den nye Sausage Depositor med fordel kan kombineres med Cabinplants multihoved-vejesystem. Det resulterer i en betydelig reduktion i den såkaldte give-away, det vil sige de ekstra gram som producenten tillader i hver pakning for at være sikker på, at vægten altid er over den deklarerede vægt på etiketten.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tomex prøver noget nyt: Tilbagegang

Fødevarekoncernens omsætning dalede cirka 70 millioner kroner

Vestfyen i minus vil ind på flere caféer

Bryggeriet vil også give Jolly Cola et løft

Coop donerer mad til udsatte familier i 80 byer

Nyt kalvekoncept er et hit

- Vi rammer skiven, konstaterer Danish Crown

Hvorfor småkager? Det kan jeg ikke huske ...

Småkageproducent gik sådan set bare i gang

Fynske slagterimaskiner slår pjalterne sammen

Nyhedsbrev

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Online Avis Arkiv

Delika tjente igen tocifret millionbeløb

Pålægsvirksomheden har lagt listeriasag bag sig

Fødevarestyrelsen lukkede to sorte slagtere

Antallet af sorte slagtere er faldet markant

Cateringfirma overtager kantinedrift

Ugens grin: Med konen på juleshopping

Fantasinavn: Orkla må alligevel kalde pasta for Grøntsagsbånd

Pastaprodukt er ok, mener klagenævn

Udvidelse: Tican jævner 22 huse med jorden

Fødevarestyrelsen beslaglægger 200 gæs, kalkuner og juleænder

Ny fødevarevideo om innovation

Mammen tæt på nyheder i Klovborg

Carlsberg samarbejder i undersøgelse af ølkartel

Varm sommer skæppede godt i Harboes kasse

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Fik du læst: Nu vil Hanegal til udlandet

Økologisk frugt fra udlandet slår rekorder

Ost: Arla køber stort op i Mellemøsten

Medisterpølse mistænkes for salmonellaudbrud

Stort dansk salmonellaudbrud vokser til 33 personer

DI har fundet midlertidig direktør

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Færre danskere laver mad fra bunden

Fra fødevarerester til merværdi

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Hold øje med mærkningen på dit nytårskrudt

AVN Gruppen ønsker en glædelig jul & et godt nytår!

Kære kunde/samarbejdspartner

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

Årets nye HF Jensen produkt

Behov for plads? Kontakt EffiMat

Glædelig jul og godt nytår

Autodesk Inventor Large Assemblies, workshop

19. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

DIRIS A14 fra Socomec

Nyt sortiment af eksklusive kagemontre til bagerier

PMC Hydraulics vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul, samt et lykkebringende nytår.

SEEPEX Nordic A/S holder lukket fra den 22. december til den 1. januar!

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Glædelig jul og godt nytår

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Tak for i år!

Hold buffeten varm med VPD's varmebriks i rustfrit stål

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

NYHED: Det pladsbesparende pallemagasin

KL Automatik er UL508A certificeret

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

JEROS hos Orkla Kims

Krøller, klæber eller sætter materialer sig fast i dine maskiner? 

Send til en kollega

0.188