Stærkt dansk krydderi på Anuga FoodTec

| Af Simon Dinsen Hansen | Tip redaktionen om en historie

Cirka 70 danske maskin- og teknikproducenter til fødevareindustrien er med på stor messe i Køln

Der kommer et solidt drys dansk krydderi i den samlede messe-menu, når der skrues op for årets udgave af Anuga FoodTec i Køln i dagene 20.- 23. marts.

Messen foregår hvert tredje år og er målrettet de globale fødevareproducenter og deres leverandører, og omkring 70 danske virksomheder er med på messen. 

I 2015-udgaven af messen var 45.000 besøgende fra 139 lande med på de fire messedage, hvor 1.500 udstillere satte fokus på de seneste udviklinger inden for fødevareforarbejdning, fødevareemballage, sikkerhed og analyse, fødevareingredienser og service.

Samme scene er sat i år. 

Cabinplant, som leverer procesløsninger til fødevareindustrien, er med i det danske udstillerfelt og er klar med tre store nyheder på Anuga FoodTec.

Det gælder dels en enkel løsning til at overvåge ydelse og indsamle relevante data til optimering af proceslinjer, dels en automatisk “Sausage Depositor", som reducerer det manuelle arbejde signifikant, og dels en "Continuous Liquid Filler" med præcis højhastigheds-påfyldning af væsker med små partikler i dåser, glas etc.

Fra kaos til trimmet pakning 
Når det handler om pakning af pølser, så foregår det i følge Cabinplant normalt på arbejdskraft-intensive anlæg, hvor operatørerne sørger for, at pølserne ligger på rad og række, klar til at blive pakket. Den rolle kan Cabinplants Sausage Depositor nu overtage, grundet den skånsomme håndtering og hurtig tilpasning til forskellige pølsetyper og pakningsstørrelser.

Sausage Depositor’en kan anvendes til pølser, cocktailpølser, kødboller eller tilsvarende produkter. Den ensretter effektivt pølser og kan håndtere flere lag af produkter og i forskellige størrelser. En særligt nænsom og vibrerende løsning sorterer og fører pølserne frem. Det reducerer antallet af pølser, der går i stykker, til næsten nul mod normalt fem procent spild med traditionelle pakkesystemer.

Michael Falck Schmidt, salgsdirektør hos Cabinplant, oplyser, at den nye Sausage Depositor med fordel kan kombineres med Cabinplants multihoved-vejesystem. Det resulterer i en betydelig reduktion i den såkaldte give-away, det vil sige de ekstra gram som producenten tillader i hver pakning for at være sikker på, at vægten altid er over den deklarerede vægt på etiketten.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Hungry er på pengejagt

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Nyhedsbrev

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

Online Avis Arkiv

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Løgismose Meyers fyrer topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Sjællandsk bryghus truet af fallit

Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed

Kaffekæden Riccos udskyder udlandsplaner

Vestfrost skal have ny direktør

Ugens grin: En rigtig sælger

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Bisca har problemer med chokoladekage

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Acton Roadshow 2018, slut for denne gang - Men vi ses måske senere på året!!

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her og bliv inspireret!

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiAir sørger for alt

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

Endnu en ERIKKILA SPARTAN traverskran er leveret til en kunde

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Hør godt efter her …

Process Engineering A/S er blevet certificeret!

ZF Danmark fører NIDEC Shimpo

Seminar om effektiv og sikker datahåndtering d. 2/10 hos IDA

Westrup A/S i Slagelse har fået forvandlet lagerplads til stort modulopbygg...

Den intelligente rottefælde

HN Group A/S tager ansvar og uddanner lærlinge

Uhing EasyLock ® - Manicus Teknik

EUs afhængighed af russisk gas skaber bekymring

Send til en kollega

0.408