23948sdkhjf

Facebook-opslag førte til jobstorm

| Af Morten Vittrup Lund | Tip redaktionen om en historie

Mejeri fik lynhurtigt hundredevis af henvendelser

En sen fredag kom Kent Thrane træt og udmattet hjem fra arbejde efter endnu en lang dag i mejeriet. Og kom til den erkendelse, at han var nødt til at ansætte flere folk, hvis Sinai Mejeri fortsat skulle kunne følge med væksten.

Det fik hans datter - som i øvrigt sidder med i mejeriets bestyrelse - til at skrive et kort Facebook-opslag om, at mejeriet ledte efter nye folk.



- Til min store forbavselse blev opslaget liket af flere tusinde mennesker, og i løbet af en fem-seks dage havde vi fået 300-400 henvendelser. Det var i en grad, at jeg ikke selv kunne klare at svare på dem alle sammen, så det hjalp min datter med, erindrer Kent Thrane.

Var bekymret for rekrutteringen 
De mange henvendelser er imidlertid kommet yderst belejligt.

Sinai Mejeri har indtil for nylig beskæftiget cirka 10 medarbejdere, men i forbindelse med en 1.500 kvadratmeter stor udvidelse af mejeriet er Kent Thrane i fuld gang med at fordoble medarbejderantallet til minimum 20.

Den proces er han godt halvvejs med, blandt andet med hjælp fra Facebook. Der er primært ansat folk i produktionen i form af mejerister og teknikere, men også i administrationen skal der i hvert fald én mere ind, forklarer Kent Thrane.

Han konstaterer, at det mod forventning foreløbig ikke har vist sig svært at rekruttere nye folk. Også selvom man i ledelsen i Kirkeby & Thrane - selskabet bag Sinai Mejeri - havde haft problematikken oppe at vende.

- Der har ikke været nogen problemer indtil videre. Det kan jeg ærligt sige, konstaterer Kent Thrane.

20 bliver måske til 25 
Med 20-30 minutters kørsel til både Odense og Svendborg kan Sinai Mejeri ifølge Kent Thrane rekruttere medarbejdere fra begge byerne, ligesom man også har et par lokale ansat.

Ifølge ham tænder mange medarbejdere på ideen om at blive en del af en lille virksomhed, hvor man selv kan sætte sit præg på tingene. Og med de positive rekrutteringserfaringer in mente udelukker direktøren ikke, at de 20 mand efterhånden bliver til 25.

- Det må vi se. Vi synes i hvert fald, vi mærker efterspørgslen og har rammerne til det.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nu vil Hanegal til udlandet

Ost: Arla køber stort op i Mellemøsten

Økologisk frugt fra udlandet slår rekorder

Medisterpølse mistænkes for salmonellaudbrud

Tican og SB Pork fusionerer

De to slagterier tjener igen penge efter svære tider

1

Fødevarevirksomheder sætter turbo på emballagerevolutionen

Fremtidens løsninger bliver i høj grad med genanvendte eller nedbrydelige materialer

Nyhedsbrev

1

Ny aftale med Japan øger dansk eksport for milliarder

Online Avis Arkiv

Stort dansk salmonellaudbrud vokser til 33 personer

Nu vil Daasbjerg sælge andehjerner

Produktet bliver kaldt "A la foie gras"

Fødevarevirksomheder ser på fremtidens madscene

Ny bøfboss: Jeg kan redde 1.000 job

- Jeg bruger sindssygt meget tid på LinkedIn

Karsten Nielsen fra Food from Denmark: Netværk er altafgørende

EU strammer reglerne for transfedt i mad

Se listen: Her er fødevareindustriens største skatteydere

Ægtepar lancerer en stribe fødevarer i 2019

Kimber Foods satser ikke mindst på en serie nye snackprodukter

Naturmælk sætter nye rekorder

1

Naturli' Foods går til angreb på mælkemarkedet

Lancerer plantedrikke på køl med calcium fra alger

Her er Årets danske Bryggeri

Gymnasiekammerater gik helt til tops

- Enten er vi geniale ...

... eller også har vi skudt helt ved siden af, siger ægtepar

DI har fundet midlertidig direktør

Fiskedirektør omkommet i havnen i Aalborg

Ugens grin: Forbyttede gaver

Kartoffeldirektør er pludselig væk

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Fra fødevarerester til merværdi

Færre danskere laver mad fra bunden

Carlsberg lancerer fadøl uden alkohol

Nemlig.com med nyt kæmpeunderskud

Fremtidsuge sætter spot på fødevarer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Glædelig jul og godt nytår

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Den lige vej til nye medarbejdere ... hvordan?

Bureau Veritas Certification overrækker et akkrediteret ISO14001:2015 certifikat

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

KL Automatik ansætter endnu en specialist i EPLAN

Når luftfugtigheden er lav, vil der opstå problemer med statisk elektricitet…

Glædelig jul fra JEROS A/S

Autodesk Inventor Videregående, workshop

Carsten Petersen fejrer 25 års jubilæum hos EL:CON i Glostrup

13. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

EGE-Elektronik ønsker glædelig Jul og Godt Nytår

Socomecs automatiske omskifter "ATyS M" imellem 2 forsyninger

Drev 4.0: Tilstandsovervågning med Cloud løsning

Se, hvordan en drikkevareproducent sikrer den bedste kvalitet med Alfa Laval teknologi

WebShoppen er åben - Balluff Online shopping

NCC Civil Egineering holder styr på certifikater, løfteudstyr og omkostninger med EasyCert

Konfigurerbare sikkerhedsrelæer – nu kan du også lave simulationer offline

Process Engineering donerer igen i år penge til velgørende formål

Fuld fart på salget for Carsten Holm A/S

PALOMAT® Forhandler 2018!

Et prisvindende værktøj til central styring af professionelle køkkener

Kom godt i gang med at anvende Revit.

Send til en kollega

0.282