Facebook-opslag førte til jobstorm

| Af Morten Vittrup Lund | Tip redaktionen om en historie

Mejeri fik lynhurtigt hundredevis af henvendelser

En sen fredag kom Kent Thrane træt og udmattet hjem fra arbejde efter endnu en lang dag i mejeriet. Og kom til den erkendelse, at han var nødt til at ansætte flere folk, hvis Sinai Mejeri fortsat skulle kunne følge med væksten.

Det fik hans datter - som i øvrigt sidder med i mejeriets bestyrelse - til at skrive et kort Facebook-opslag om, at mejeriet ledte efter nye folk.



- Til min store forbavselse blev opslaget liket af flere tusinde mennesker, og i løbet af en fem-seks dage havde vi fået 300-400 henvendelser. Det var i en grad, at jeg ikke selv kunne klare at svare på dem alle sammen, så det hjalp min datter med, erindrer Kent Thrane.

Var bekymret for rekrutteringen 
De mange henvendelser er imidlertid kommet yderst belejligt.

Sinai Mejeri har indtil for nylig beskæftiget cirka 10 medarbejdere, men i forbindelse med en 1.500 kvadratmeter stor udvidelse af mejeriet er Kent Thrane i fuld gang med at fordoble medarbejderantallet til minimum 20.

Den proces er han godt halvvejs med, blandt andet med hjælp fra Facebook. Der er primært ansat folk i produktionen i form af mejerister og teknikere, men også i administrationen skal der i hvert fald én mere ind, forklarer Kent Thrane.

Han konstaterer, at det mod forventning foreløbig ikke har vist sig svært at rekruttere nye folk. Også selvom man i ledelsen i Kirkeby & Thrane - selskabet bag Sinai Mejeri - havde haft problematikken oppe at vende.

- Der har ikke været nogen problemer indtil videre. Det kan jeg ærligt sige, konstaterer Kent Thrane.

20 bliver måske til 25 
Med 20-30 minutters kørsel til både Odense og Svendborg kan Sinai Mejeri ifølge Kent Thrane rekruttere medarbejdere fra begge byerne, ligesom man også har et par lokale ansat.

Ifølge ham tænder mange medarbejdere på ideen om at blive en del af en lille virksomhed, hvor man selv kan sætte sit præg på tingene. Og med de positive rekrutteringserfaringer in mente udelukker direktøren ikke, at de 20 mand efterhånden bliver til 25.

- Det må vi se. Vi synes i hvert fald, vi mærker efterspørgslen og har rammerne til det.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Frugtfirma udvider ejerkredsen

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Hungry er på pengejagt

Online Avis Arkiv

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebelastning med Waterbags

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

RS Components lancerer History Makers-podcast

Skab tillid med klima ikon

Gå ikke glip af verdens største WindEnergy messe!

KTR BoWex Buetandskoblinger

Acton Roadshow 2018, slut for denne gang - Men vi ses måske senere på året!!

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her og bliv inspireret!

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiA...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Send til en kollega

0.208